bucharest tech week 2021

Orange travel

aceleasi tarife in roaming, indiferent de retea

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, lanseaza un nou concept de roaming: Orange travel. Incepand cu 20 aprilie, abonatii Orange Romania care calatoresc in strainatate si folosesc serviciul Roaming beneficiaza de un mod de tarifare mai simplu si mai avantajos.

Orange este singurul operator din Romania care ofera clientiilor sai tarife fixe indiferent de reteaua aleasa atunci cand calatoresc intr-o tara straina. Avantajul clientilor este ca selectarea retelei cu cel mai mic tarif nu mai este necesara in roaming deoarece cu Orange travel tariful este acelasi in tara de destinatie, indiferent de retea si de intervalele orare in care sunt efectuate apelurile. Astfel, costurile convorbirilor in roaming devin mult mai usor de gestionat.
 
Orange este unicul operator de telefonie mobila din Romania ce ofera clientilor sai care calatoresc in strainatate, abonati sau utilizatori PrePay, posibilitatea de a-si consulta mesageria vocala sau de a apela Serviciul Clienti la un tarif special de 0,35 USD/minut. Pentru aceasta, este suficient sa apeleze *121# si sa aleaga serviciul dorit.

Abonatii Orange pot afla mai multe informatii despre tarifele Orange travel apeland gratuit la 411 – Serviciul Clienti  sau accesand www.orange.ro. Serviciul Roaming pune la dispozitia abonatilor Orange peste 260 de retele de telefonie mobila din mai mult de 130 de tari si 2 operatori de telefonie prin satelit. Activarea serviciului Roaming se face apeland 450 inainte de plecarea din tara.

Tarifele de roaming valabile pentru utilizatorii PrePay sau de abonamente reincarcabile raman neschimbate.

the future’s bright, the future’s Orange

despre Orange Romania
Orange este lider de piata in Romania cu 7 milioane de clienti si este parte a Grupului Orange una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari.
La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane EUR si 6.8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde pana acum 28 de locatii in toata tara.
Orange Romania ofera o gama larga de servicii de comunicatii: voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, wireless IP, WiFi, USSD etc. Orange a fost primul operator din Romania care a oferit servicii video pe telefonul mobil,  incluzand Live-TV.
Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si peformante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul Orange are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.

Bucuresti, 10.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *