Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Orange si RIM lanseaza BlackBerry 8700f in Romania

Orange si Research In Motion (RIM) (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) anunta astazi lansarea BlackBerry® 8700f™, primul terminal mobil BlackBerry care functioneaza in reteaua EDGE oferita de Orange in Romania. 

In octombrie 2005 Orange Romania a lansat serviciul BlackBerry pentru clienti companii mari, intreprinderi mici si  mijlocii si utilizatori individuali. Prin lansarea BlackBerry 8700f, clientii Orange au la dispozitie un terminal BlackBerry cu caracteristici performante si vor beneficia de avantajul unor transferuri de date rapide prin reteaua EDGE a Orange Romania.

BlackBerry este renumit in intreaga lume ca o solutie de e-mail mobil pentru oamenii de afaceri si utilizatorii individuali, datorita design-ului intuitiv, sigurantei care o ofera si a accesului securizat. BlackBerry 8700f ofera o performanta excelenta in ceea ce priveste acces la contul de e-mail, telefon, SMS, internet, agenda, precum si acces la diverse aplicatii ale unei companii. BlackBerry 8700f este un terminal quad-band care functioneaza in reteaua GSM/GPRS/EDGE Orange. Terminalul dispune de un ecran LCD de mare rezolutie cu peste 65.000 de culori care reda imagini cu caracteristici grafice deosebite.
BlackBerry 8700f ofera caracteristici deosebite si integreaza toate instrumentele necesare comunicarii intr-un singur terminal mobil. Astfel, reprezentantii de vanzari pot accesa din miscare resursele interne si externe, sustinand generarea unor noi oportunitati de vanzare. Firmele care vor achizitiona serviciul BlackBerry de la Orange vor beneficia in acelasi timp de asistenta specializata pentru instalare si utilizare.

“De la lansarea BlackBerry in Romania cu sapte luni in urma, numarul clientilor din sfera de afaceri a crescut rapid, dovedind astfel succesul solutiei. Companii ca Banca Transilvania, KPMG, Mediafax, Praktiker folosesc in acest moment serviciul BlackBerry de la Orange. Lansarea modelului BlackBerry 8700f care opereaza cu tehnologia EDGE a retelei Orange va determina o crestere importanta a vitezei de transfer de date si o experienta imbunatatita in utilizarea serviciilor. Aceasta este o inovatie importanta pentru Orange, care se inscrie in strategia de extindere a acoperirii EDGE la nivel national. Terminalul mobil EDGE BlackBerry 8700f este cea mai buna alegere pentru clientii care doresc un acces mai rapid la informatii si de asemenea caracteristicile unui telefon de ultima generatie” a spus Richard Moat, Director Executiv, Orange Romania.

“Suntem foarte incantati de colaborarea cu Orange pentru lansarea in Romania a terminalului mobil BlackBerry 8700f. Plaforma imbunatatita BlackBerry in combinatie cu reteaua EDGE a Orange ofera clientilor o experienta deosebita in comunicare.” a spus Mark Guibert, Vicepresedinte, Corporate Marketing, Research In Motion

Pentru clientii companii mari, BlackBerry Enterprise Server™ se integreaza foarte bine cu Microsoft® Exchange, Novell GroupWise® si IBM Lotus® Domino® si opereaza cu sistemele existente ale companiei, asigurand accesul mobil securizat, pe baza tehnologiei “push”, la serverul de e-mail si alte aplicatii interne ale companiei. Clientii care aleg BlackBerry Enterprise Server de la Orange beneficiaza de un pachet promotional special cu software gratuit, terminale mobile BlackBerry 8700f la preturi speciale si abonament gratuit in prima luna.

Pentru utilizatorii individuali si intreprinderile mici si mijlocii, BlackBerry Internet Service™ permite accesul acestora de pe un singur terminal mobil la zece conturi de e-mail de afaceri sau personale (inclusiv Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino si cele mai multe tipuri de conturi de e-mail ISP).

EDGE ofera clientilor viteze mai mari pentru transferul de date astfel ca Orange si-a extins acoperirea EDGE de la 4 orase in octombrie 2004 la 41 de orase, resedinte de judet precum si statiunile de pe litoral si intentioneaza sa construiasca in viitor cea mai mare retea broadband din Romania.

Bucuresti, 22.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *