metalshow

Orange lanseaza Out of Office

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, lanseaza in premiera nationala serviciul Out of office, care permite abonatilor sa trimita mesaje de tipul Autoreply atunci cand nu raspund la telefon, cand au mobilul inchis sau cand doresc sa respinga apelul.

Serviciul Out of office poate fi activat gratuit prin apel la Serviciul Clienti sau formand *100#, Self Care. Pentru utilizarea serviciului, abonatii au la dispozitie pagina de web www.orange.ro, portalul wap Orange World, sectiunea util si Self Care. Indiferent de metoda aleasa, pornirea si oprirea trimiterii de mesaje de tip Autoreply se realizeaza prin selectarea optiunii Start Autoreply, respectiv Stop Autoreply. Ori de cate ori este pornita sau oprita trimiterea automata a mesajelor Autoreply,  abonatii primesc un SMS de informare privind numarul total al mesajelor Autoreply trimise in acel interval. Tariful pentru fiecare mesaj Autoreply national trimis este 0,03 USD.

Din momentul activarii serviciului, fiecare utilizator poate folosi mesajele Autoreply predefinite sau pe cele personalizate, le poate edita sau sterge si poate stabili evenimentele pentru care se vor trimite automat aceste mesaje.

Mai mult, abonatii au la dispozitie optiunea “lista privata” care le ofera posibilitatea sa configureze pana la 20 de contacte. Prin activarea listei private, mesajele Autoreply se vor trimite doar catre numerele existente in lista.

„Out of office pe telefonul mobil este o noua premiera lansata de Orange pe piata telecomunicatiilor din Romania si isi are originea intr-o initiativa unica, menita sa acopere nevoia de comunicare a clientilor chiar si cand acestia sunt indisponibili.  Out Of office este un serviciu care functioneaza asemanator cu Microsoft Outlook Auto Reply. Daca aceasta caracteristica este folosita de multi oameni pentru mesajele e-mail, cu siguranta o vor gasi extrem de utila si pentru telefonul mobil. Estimam ca utilizarea functiei Autoreply propusa de Orange se va raspandi foarte rapid in randul clientilor business, fiind de altfel un instrument la fel de util pentru orice persoana ocupata”, declara Bogdan Ciubotaru, Senior Product Manager la Orange Romania.
 

Bucuresti, 16.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *