Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Orange lanseaza Orange TV impreuna cu Globecast si ASTRA

GlobeCast şi SES (NYSE Bursa de valori Euronext Paris şi Luxemburg: SESG) au anunţat astăzi că furnizează servicii companiei Orange România, în vederea lansării luna aceasta a unui serviciu de distribuţie TV prin satelit de înaltă calitate. Pachetul va folosi un număr considerabil de transpondere pe poziţia orbitală ASTRA 31,5 grade est şi va transmite în standardele DVB-S2 şi MPEG4. GlobeCast va asigura criptarea şi codarea atât a canalelor în definiţie standard (SD) cât şi a celor de înaltă definiţie (HD) incluse în pachet.

Orange România va lansa noul pachet pentru a-şi întregi oferta actuală de servicii mobile, astfel încât să poată oferi clienţilor o gamă completă de servicii de comunicații, la nivelul tuturor tipurilor de dispozitive. Orange România a rezervat acest serviciu prin GlobeCast, care asigură o soluţie integrată, prin care transmite canalele Orange România la staţia de uplink, pregătindu-le pentru difuzare pe capacitatea închiriată de GlobeCast de la SES.

Jean-Francois Fallacher, CEO al companiei Orange România, a declarat: „Astăzi, Orange România este pregătită să ofere servicii de televiziune de înaltă calitate şi propune clienţilor români pachete foarte atractive. Orange TV înseamnă cel mai mare număr de canale TV HD, cel mai puternic semnal de satelit, cea mai bună acoperire, asistenţă dedicată pentru clienţi, acces pe mai multe tipuri de ecrane, o antenă eficientă de dimensiuni mai mici şi alte funcţii remarcabile cu ajutorul cărora vom putea oferi o experienţă TV uimitoare. Toate acestea au fost posibile datorită expertizei Grupului Orange şi parteneriatelor durabile pe care le-am încheiat cu companii de renume mondial din industria TV.”

Philippe Fort, Director de Operaţiuni al GlobeCast, a declarat: „Birourile noastre din întreaga lume au colaborat pentru a oferi o soluţie tehnică completă către Orange România, începând cu recepţia canalelor din Bucureşti şi terminând cu transferul către partenerul nostru SES pentru legătura cu satelitul. Suntem mândri de rezultat şi vom continua să asigurăm un serviciu de înaltă calitate pe platformă, oferind astfel telespectatorilor o experienţă de înaltă calitate.”

Ferdinand Kayser, Director Comercial al SES, a declarat: „Operatorii de telecomunicații investesc tot mai mult în distribuția de conținut, pentru a-și completa serviciile actuale. Acest acord evidențiază importanța crescândă a sateliților ca infrastructură pentru serviciile de televiziune liniară din pachetele oferite de operatorii de telecomunicații. Dincolo de avantajul de neegalat al ariei de acoperire, satelitul oferă o structură de costuri fixă, necondiţionată de numărul de locuinţe care beneficiază de serviciul TV. Suntem încântaţi că Orange România a hotărât să îşi lanseze noul serviciu prin intermediul ASTRA. Astfel, SES îşi confirmă rolul de lider în Europa Centrală şi de Est, iar poziţia orbitală 31,5 grade est devine un nou punct de reper pentru această regiune."

Despre SES

SES este un important operator de sateliţi de talie mondială cu o flotă de 53 de sateliţi geostaţionari. Compania oferă servicii de comunicaţii prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conţinut şi servicii de internet, operatorilor de reţele mobile şi fixe, precum şi organizaţiilor comerciale şi guvernamentale din întreaga lume.

SES înseamnă relaţii de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate şi excelenţă în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienţii astfel încât să poată răspunde cerinţelor lor specifice privind serviciile şi lărgimea de bandă a sateliţilor.

SES (Bursa de valori Euronext Paris şi Luxemburg: SESG) deţine participaţii în Ciel din Canada şi QuetzSat din Mexic, precum şi o participaţie strategică în compania de infrastructură pentru sateliţi O3b Networks, recent înfiinţată. Pentru mai multe informaţii, accesaţi: www.ses.com.

Urmăriţi-ne pe:
https://twitter.com/SES_Satellites
Facebook: https://www.facebook.com/SES.YourSatelliteCompany
YouTube: //www.youtube.com/SESVideoChannel
Blog: //en.ses.com/4243715/blog

Despre Globecast (www.globecast.com)
twitter @GlobeCast

GlobeCast este o subsidiară a France Telecom/Orange și unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de administrare media și livrare de conținut global pentru radiodifuzori și creatori de conținut. Campania deține rețea transfer pe fibră și prin satelit, conectată la zeci de transmițători, centre tehnice operaționale și puncte de prezență, în întreaga lume. GlobeCast administrează și transport anual milioane de ore de conținut video și alte formate de tip „rich media”. Ca integrator de tehnologie audio-vizuală și furnizor de servicii complete, GlobeCast colaborează cu toți actorii din audiovizual, de la companii de producție la radiodifuzori, distribuitori de retail, rețele de cinema și mulți alții. Compania oferă servicii on-site în cazul unor evenimente importante (știri, sport, etc.), pentru transmisii în SD, HD și chiar 3D. prezentă în Europa, America, Orientul Mijlociu, Africa și Australia, compania GlobeCast este expertă în piețe internaționale de televiziune și colaborează cu radiodifuzori pentru a transmite și securiza transmisia către operatori pay-TV la nivelul întregii lumi.

Bucuresti, 11.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *