free download 78 travel guides written by experts

Orange anunta 25.767 clienti 3G

in doar trei zile de la lansare
succes extraordinar al serviciilor 3G de la Orange

Orange, liderul telecomunicatiilor mobile in Romania, anunta inregistrarea unui numar record de clienti 3G in doar 3 zile de la lansarea comerciala a serviciilor 3G in doua din principalele orase din Romania: Bucuresti si Timisoara.

„Suntem foarte incantati de acest numar record de clienti in doar trei zile de la lansarea comerciala a serviciilor 3G Orange. In aceste trei zile, 25.767 de clienti au activat serviciile 3G. Numarul record de clienti demonstreaza primele semne ale unei rate de adoptie extraordinare, ceea ce indica faptul ca beneficiile acestei noi tehnologii au fost intelese de catre clienti. In luna iulie urmeaza sa extindem acoperirea serviciilor 3G in Brasov si Cluj-Napoca. Strategia Orange prevede acoperirea la nivel national pentru serviciile EDGE pana la sfarsitul trimestrului trei, iar serviciile 3G urmeaza sa fie disponibile in 20 de orase pana la sfarsitul acestui an.” declara Richard Moat – CEO Orange Romania

3G este cea de-a treia generatie de tehnologie mobila. Cu 3G comunicarea si serviciile mobile capata o noua dimensiune; sunete si imagini in timp real, televiziune in direct, muzica, mesaje multimedia, e-mail si internet mobil sunt acum disponibile pe telefonul mobil cu un plus de calitate, deoarece 3G aduce o viteza de transfer al datelor de pana la 384 kbps.
Accesul la serviciile 3G este gratuit pentru toti clientii Orange care se afla in aria de acoperire 3G si folosesc un telefon mobil compatibil, indiferent ca sunt abonati sau utilizatori PrePay.

Gama de telefoane 3G de la Orange Romania ofera acces rapid, simplu si intuitiv catre portalul Orange World si internet, precum si alte servicii ca e-mail mobil, push e-mail, jocuri si descarcare de muzica. De asemenea, tehnologia 3G ofera acces catre cel mai captivant serviciu disponibil prin 3G – Apeluri video.

Bucuresti, 12.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *