celula de arta octombrie

Oracle, The World’s Largest Enterprise Software Company

Partenerii globali Oracle oferă un portofoliu extins de soluţii Oracle Accelerate pentru companiile de dimensiuni medii

Partenerii Oracle creează soluţii personalizate pentru a satisface mai bine nevoile companiilor în dezvoltare

Noutăţi

    * Pentru a satisface mai bine nevoile companiilor mici şi mijlocii, partenerii Oracle din toată lumea continuă să ofere soluţiile Oracle Accelerate, lărgind portofoliul de soluţii uşor de implementat ajutând astfel organizaţiile în curs de dezvoltare.

    * Oracle Accelerate reprezintă abordarea Oracle, bazată pe activitatea partenerilor, de a oferi soluţii uşor de implementat, cu o perioadă scurtă de generare a beneficiilor pentru organizaţiile medii. Oracle Accelerate include soluţiile software de clasă enterprise dezvoltate de Oracle împreună cu soluţii de tip business accelerator, proprietate intelectuală şi servicii ale partenerilor, disponibile prin partenerii Oracle PartnerNetwork (OPN) şi Oracle Consulting.
    * În ultimele şase luni, 17 parteneri au creat 21 de noi soluţii Oracle Accelerate specifice pentru domenii de activitate şi pentru zone geografice diferite pentru a ajuta afacerile şi organizaţiile de mărime medie să adopte rapid şi cu uşurinţă aplicaţiile Oracle de tip enterprise pentru a răspunde rapid nevoilor de afaceri.
    * Partenerii au continuat să inoveze, creând primele soluţii Oracle Accelerate pentru Oracle ATG Web Commerce şi Oracle Transportation Management.

 

Partenerii Oracle dezvoltă noi aplicaţii pentru a satisface cererea tot mai mare pentru software scalabil destinat companiilor mici şi mijlocii

    * Oracle Partners a identificat o tendinţă de creştere a cererii pentru tehnologie care să ajute la îmbunătăţirea productivităţii muncii. Drept răspuns, partenerii  Oracle oferă noi şi inovatoare soluţii Oracle Accelerate care ajută organizaţiile de dimensiune mijlocie  să-şi crească afacerea şi să simplifice operaţiunile de business.
    * De-a lungul ultimelor şase luni, noile soluţii Oracle Accelerate au pus în valoare o gamă completă de aplicaţii Oracle, prin intermediul unor soluţii pentru Oracle E-Business Suite, Oracle JD Edwards EnterpriseOne, Oracle CRM On Demand, Oracle Governance, Risk, and Compliance (GRC), Oracle Agile Product Lifecycle Management, Oracle Transportation Management şi Oracle Hyperion Performance Management Applications.
          o Oracle Partners continuă să ajute companiile medii să înlocuiască sistemele ERP (de planificare a resurselor companiei) mai puţin robuste cu aplicaţii scalabile, cele mai bune din clasa lor, prin intermediul a 10 noi soluţii ERP.
          o Noile soluţii integrate pentru Oracle GRC, Oracle Hyperion şi Oracle CRM On Demand oglindesc cererea de aplicaţii care ajută organizaţiile să reducă timpul necesar implementării, complexitatea şi riscurile.

 

Citat relevant

    * „Suntem încântaţi să vedem cum furnizorii de soluţii Oracle Accelerate continuă să-şi dezvolte ofertele pentru a veni cu soluţii mai bune şi mai complete pentru clienţii corporate de dimensiuni medii din toată lumea”, a declarat Steve Cox, vice president, Oracle Accelerate for Midsize Companies. „Companiile în dezvoltare înţeleg că trebuie să înlocuiască sistemele învechite cu aplicaţii robuste, de clasă enterprise, iar partenerii noştri îi ajută să materializeze acest lucru prin soluţiile Oracle Accelerate, scalabile şi uşor de implementat, extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor.”

 

Resurse relevante

    * Oracle Accelerate
    * Soluţiile Oracle Accelerate
    * Oracle pentru companii de dimensiuni medii
    * Oracle PartnerNetwork Knowledge Zone: Oracle Accelerate for Midsize Companies
    * Oracle Business Accelerators
    * Oracle Business Accelerators for Partners
    * Pagina Facebook a Oracle Accelerate for Midsize Companies
    * Poveşti de succes ale clienţilor Oracle Midsize 
    * Webcast: Why Midsize Companies Need Top Tier ERP
    * Webcast: Overview of Oracle Accelerate for Midsize Companies
    * Centrul de resurse Oracle Midsize

Despre Oracle Applications        
Peste 65.000 de clienţi din toată lumea se bazează pe aplicaţiile de tip enterprise complete, deschise şi integrate de la Oracle pentru a obţine rezultate superioare. Oracle le oferă clienţilor o cale sigură pentru a profita de pe urma celor mai recente evoluţii tehnologice care îmbunătăţesc experienţa de utilizare a clienţilor şi cresc performanţele de afaceri. Oracle Applications Unlimited reprezintă angajamentul companiei Oracle de a oferi opţiuni clienţilor prin investiţii şi inovaţie continue în ofertele actuale de aplicaţii. Viitoarea generaţie a Oracle Fusion Applications se dezvoltă de la acest angajament şi este concepută să funcţioneze şi să evolueze împreună cu ofertele Oracle Applications Unlimited. Politica de suport pe durata ciclului de viaţă a Oracle asigură clienţilor posibilitatea de alegere a căilor de upgrade, în funcţie de nevoile companiei. Pentru mai multe informaţii despre cele mai recente versiuni ale Oracle Applications, vizitaţi www.oracle.com/applications.

Bucuresti, 09.02.2012
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *