creative night talks

Oracle sprijină compania Agricover în evaluarea performanței angajaților

Unul dintre cei mai importanți jucători din industria agricolă autohtonă, Agricover, a ales Oracle Fusion Human Capital Management pentru a îmbunătăţi procesul de evaluare al angajaților săi

Oracle anunță că Agricover, platforma de soluții integrate pentru agricultură, ce oferă o gamă largă de servicii și soluții tehnologice, a implementat serviciul Oracle Fusion Human Capital Management pentru a accelera procesul de evaluare a celor 850 de angajați.

Compania Agricover a fost înființată în anul 2000, fiind pionierul pieței de agribusiness din România. Compania este o platformă integrată de soluţii de afaceri pentru dezvoltarea activității fermierilor la nivelul întregii țări, care le facilitează acestora accesul la tehnologii moderne şi eficiente, la surse specifice de finanţare şi la soluţii diversificate de comercializare a producției obținute. Agricover acționează pe baza a două structuri de business principale: Agri-Business şi Agri-Finance, alegând această sinergie pentru a fi mai aproape de ce au nevoie fermierii din Romania.

În 2016, Agricover utilizează pentru al treilea an consecutiv aplicația Oracle Fusion Human Capital Management, în acest fel reuşind să reducă semnificativ timpul de evaluare a personalului şi să simplifice acest proces la nivelul departamentului de Resurse Umane. Astfel, prin Oracle Fusion Human Capital Management, evaluarea angajaţilor s-a redus de la 3 luni la 2 săptămâni, reprezentanții HR din cadrul Agricover apreciind ușurința cu care pot accesa informația în aplicație. În același timp aplicația oferă angajaților posibilitatea de a se autoevalua.

„Am luat în considerare si am evaluat mai multe soluții, până în momentul în care Oracle a întrat în procesul de selecție. Factorul cheie în acest proces a fost experiența echipei Oracle. În perioada de testare a conceptului, Oracle a demonstrat că înțelege perfect businessul nostru și că este cel mai potrivit pentru a oferi o soluție excelentă.” a declarat Mădălina Sava Training & Development Manager Agricover. 

„Oracle Human Capital Management Cloud ne-a permis să aliniem obiectivele măsurabile de personal și de business într-un flux de lucru de management al performanței fluid, să reducem considerabil timpul pentru a finaliza evaluarea angajaților de la trei luni la doar o lună, și să identificam și recompensăm mai ușor pe cei ce livrează rezultate excelente. 
 
Oracle Fusion Human Capital Management (Oracle Fusion HCM), programul de evaluare a angajaţilor de la Oracle, a fost dezvoltat pentru a ajuta departamentele de HR din cadrul companiilor în procesele de evaluare, oferindu-le acestora posibilitatea ca, în urma etapei de măsurare a performanţei, să îşi cunoască mai bine angajații, care să fie evaluați obiectiv și să eficientizeze munca în echipă.

Soluțiile Oracle Cloud Human Capital Management permit companiilor să își sporească eficiența operațională. Capacitatea de a combina datele departamentului de Resurse Umane din mai multe surse de date într-o imagine cuprinzătoare, ce poate fi partajată în cadrul companiei, rezultă într-o evaluare, coordonare și planificare mai eficientă a forței de muncă.

„Agricover este una dintre primele companii de pe piața românească care a înțeles care sunt noile provocări ale departamentului de Resurse Umane – retenție, angajament și leadreship, și a conștientizat nevoia unui departament ce susține proactiv inițiativele de business și acționează, în același timp, ca un agent al schimbării – oferind procese moderne, susținând comunicarea, mobilitatea, dar și accesul la informații. Alegând Oracle ca și furnizor de tehnologie pentru managementul resurselor umane și al talentelor, Agricover a decis să folosească o soluție de tip Cloud ce permite managerilor și angajaților să beneficieze de procese de resurse umane complete, de rapoarte complexe și totuși ușor de înțeles, dar și adaptabilitate sporită, necesară pentru a simplifica și adăuga valoare fiecărui aspect de management al angajaților.” A declarat Monica Costea – Senior HCM Consultant for ECEMEA region.

Despre Oracle

Oracle oferă un pachet cuprinzător și complet integrat de aplicații Cloud și servicii de platformă. Pentru mai multe informații despre Oracle (NYSE:ORCL), vizitaţi oracle.com.

Despre Agricover

Grupul Agricover este o platformă integrată de soluţii de afaceri pentru dezvoltarea activităţii fermierilor români, care facilitează accesul acestora la tehnologii moderne şi eficiente, la surse specifice de finanţare şi la soluţii diversificate de comercializare a producţiei obţinute. Din aceasta perspectivă, partenerii de afaceri ai Grupului Agricover sunt furnizorii de seminţe, pesticide, îngrăşăminte şi motorină, instituţiile financiare care oferă resursele financiare, traderii şi procesatorii de cereale şi oleaginoase şi, nu în ultimul rând, numărul în continuă creştere de fermieri care apelează la soluţiile specializate pentru agricultură oferite de Agricover. În anul 2015, peste 4.500 de fermieri, care activează pe mai bine de 1.500.000 ha, au fost partenerii Grupului Agricover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *