free download 78 travel guides written by experts

Oracle Solaris 11, prezentat de Oracle in avanpremiera la Oracle OpenWorld

Compania se pregăteşte pentru lansarea planificată în cursul aces! tui an a lui Oracle Solaris 11 – creat pentru cloud, sistemul de operare enterprise Numărul 1

ORACLE OPENWORLD, SAN FRANCISCO – 4 octombrie 2011

Noutăţi

● În cursul acestei săptămâni, la Oracle OpenWorld, compania Oracle prezintă Oracle Solaris 11 chiar înaintea lansării oficiale planificate în noiembrie.
● Oracle Solaris este sistemul de operare numărul 1 din domeniul enterprise, care oferă disponibilitate, securitate şi performanţă de top în domeniu pe sisteme SPARC şi x86.
● Oracle Solaris 11 este sistemul de operare enterprise numărul 1 – conceput pentru cloud, care oferă posibilitatea implementărilor rapide şi sigure ale serviciilor într-un mediu cloud de dimensiuni mari.
● Oracle Solaris 11 este optimizat pentru aplicaţii de la Oracle şi de la terţe părţi.
● Peste 600 de clienţi din diverse domenii de activitate, inclusiv din servicii financiare, comunicaţii şi din sectorul public, au implementat deja în producţie versiuni timpurii ale Oracle Solaris 11.
● Oracle Solaris 11 este de asemenea o componentă de bază a Oracle Sun ZFS Storage Appliance.
         ○ Aproape 3.000 de companii, inclusiv un sfert din cele prezente în Fortune 100, împreună cu Oracle IT şi Oracle Cloud Services, au încredere în soluţiile Sun ZFS Storage Appliance de la Oracle pentru a suporta aplicaţiile critice pentru business.
         ○ Oracle Solaris ZFS oferă protecţie de neegalat împotriva deteriorării datelor şi a atacurilor pe sistemele de stocare ale clienţilor.
         ○ Caracteristicile de paralelism ale lui Oracle Solaris 11 permit soluţiei Sun ZFS Storage Appliance să proceseze în paralel cererile I/O, mărind eficienţa şi performanţa stocării la niveluri mai înalte decât orice ofertant de soluţii NAS.
● Oracle prezintă Oracle Solaris 11 în mai mult de 50 de sesiuni, grupuri de discuţie, laboratoare practice combinate din cadrul conferinţei Oracle OpenWorld, dar şi ! n cadrul sălii de expoziţie.
● Participanţii la Oracle OpenWorld vor avea şi posibilitatea unică să discute cu ingineri şi personal executiv din echipa Oracle Solaris în zonele „Meet the Experts” din Oracle Systems DEMOgrounds.
● Oracle Solaris 11 Early Adopter Release, o avanpremieră cu funcţional! itate completă a lui Solaris 11, este acum disponibil membrilor de nivel Gold sau mai mare ai Oracle Partner Network (OPN) în Oracle Solaris Knowledge Zone.
         ○ Dezvoltatorii folosesc această versiune pentru a începe etapa finală de certificare a aplicaţiilor lor pe viitorul Oracle Solaris 11.
         ○ Membrii OPN vor putea găsi noi instrumente şi resurse pentru Oracle Solaris 11 în Oracle Solaris Knowledge Zone.

Oracle Solaris Remote Lab, parte a programului OracleExastack Labs, oferă membrilor OPN eligibili acces la sisteme Oracle SPARC şi x86, dându-le posibilitatea parte! nerilor să testeze şi să verifice aplicaţiile lor pe cea mai recentă versiune a lui Oracle Solaris.

● Disponibil prin programul Oracle Exastack Ready, partenerii eligibili care au aplicaţii ce suportă cea mai recentă versiune majoră a lui Oracle Solaris pot dobândi condiţia de Oracle Solaris Ready şi pot avea acces la beneficii promoţionale şi de branding, inclusiv prezentarea logoului, a descrierii soluţiei şi vizibilitate în diverse activităţi de marketing.
● Ofertanţii independenţi de software, membrii eligibili ai OPN de nivel Gold sau superior au dreptul la licenţe Oracle Solaris demo şi pentru dezvoltare împreună cu actualizări şi patch-uri prin intermediul noii iniţiative Oracle Solaris Development pentru dezvoltarea, integrarea, testarea şi validarea aplicaţiilor software disponibile comercial.

Este disponibil şi training pentru Oracle Solaris 11, pentru a ajuta clienţii şi partenerii să facă upgrade de la Oracle Solaris 10 sau alte versiuni anterioare.

Oracle Solaris 11 este sistemul de operare pentru recent anunţatul sistem SPARC SuperCluster T4-4 şi linia de servere SPARC T4 de la Oracle. Totodată, motorizează sistemele Oracle Exadata Database Machine X2-2 şi X2-8, precum şi Oracle Exalogic Elastic Cloud.

● Miercuri, 9 noiembrie, Oracle va găzdui în New York un eveniment exclusiv pentru clienţi pentru Oracle Solaris 11 şi va găzdui, de asemenea, un webcast pentru clienţi şi parteneri.
● Înregistraţi-vă pentru webcast
● Înregistraţi-vă pentru evenimentul live

Caracteristicile cheie din Oracle Solaris 11 sunt:
● Primul şi singurul sistem de operare complet virtualizat, oferind servicii de virtualizare sigure, flexibile, pre-integrate, care le permit clienţilor să maximizeze r! esursele de sistem, de reţea şi de date în centrele lor de date cu zero necesităţi suplimentare pentru virtualizare.
● Servicii de date pre-integrate care creează un mediu fără limite pentru stocarea, gestiunea şi protejarea datelor.
● O nouă infrastructură de alocare şi mentenanţă a software-ului, creat! pentru implementări în cloud şi în companii mari, pentru a implementa rapid noi imagini cu software pentru centre de date, pe mii de maşini.
● Securitate completă, de la un capăt la celălalt, pentru a proteja datele, a securiza pornirea sistemului de operare şi a asigura securitatea accesului la sistem prin intermediul funcţionalităţii implicite de securitate a sistemului.
● Performanţă şi scalabilitate maxime, posibilitatea de a suporta hardware viitor care va scala la zeci de mii de thread-uri hardware, sute de terabaiţi de memorie a sistemului şi sute de gigabiţi pe secundă de I/O.
● Performanţă, disponibilitate, securitate şi gestiune îmbunătăţite pentru Oracle Database 11g, Oracle Fusion Middleware 11g şi aplicaţii bazate pe Java, prin intermediul unor îmbunătăţiri concepute în comun cum ar fi gestiunea optimizată a memoriei, îmbunătăţiri I/O, gestiunea integrată a resurselor şi externalizarea operaţiunilor criptografice.

Citat relevant

● „Oracle Solaris 11 a fost conceput pentru a rezolva cele mai mari probleme cu care se confruntă clienţii atunci când implementează şi gestionează o infrastructură modernă de centru de date. Oracle a accelerat dezvoltarea tehnologiilor din Oracle Solaris şi, odată cu Oracle Solaris 11, vom introduce cea mai inovatoare versiune de până acum, cu funcţionalităţi care vor ajuta clienţii să se mute către cloud-uri pentru business agile, eficiente şi sigure”, a declarat John Fowler, executive vice president, Systems, Oracle. „Suntem încântaţi să prezentăm în avanpremieră Oracle Solaris 11 la Oracle OpenWorld şi să demonstrăm cum Oracle Solaris 11 rezolvă probleme ale clienţilor pe care nici un alt sistem de operare nu a putut să le rezolve.”

Despre Oracle Solaris

● Oracle Solaris este dezvoltat, testat şi suportat ca o parte componentă integrată din portofoliul de tehnologii Oracle „applications-to-disk”, care include Oracle Certification Environment, ce reprezintă peste 50.000 de teste de cazuri de utilizare pentru fiecare patch şi fiecare platformă Oracle Solaris ce au fost lansate.
● Ora! cle Solaris le oferă clienţilor cele mai multe opţiuni în privinţa aplicaţiilor de tip enterprise suportate, cu peste 11.000 de aplicaţii de la părţi terţe pe o gamă variată de sisteme SPARC şi x86.
● Oracle Solaris 11 garantează compatibilitate la nivel de format cu versiuni anterioare ale Oracle Solaris, prin intermediul Oracle Solaris Binary Application Guarantee Program şi al compatibilităţii de dezvoltare dintre platformele SPARC şi x86, oferind clienţilor o cale uşoară de upgrade şi cea mai bună protecţie a investiţiei din domeniu.

Resurse relevante

● Oracle Solaris
● Oracle Solaris pe OTN
● Oracle Solaris 11 Training
● Sun Server şi Sun Storage Systems de la Oracle
● Blogul Oracle Solaris
● Intraţi în contact cu Oracle Solaris prin Facebook, Twit! ter şi LinkedIn

Informaţiile precedente sunt destinate să schiţeze direcţia generală a produsului. Au doar scop informativ şi nu pot fi încorporate în nici un contract. Nu reprezintă un angajament de livrare pentru nici un material, program sau funcţionalitate şi nu trebuie să vă bazaţi pe acestea în deciziile de cumpărare. Dezvoltarea, lansarea şi momentul lansării oricăror funcţionalităţi descrise pentru produsele Oracle rămân doar la discreţia corporaţiei Oracle.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *