free download 78 travel guides written by experts

Oracle prezinta sistemul integrat Exalytics In-Memory Machine X4-4

Oracle a realizat un upgrade la Oracle Exalytics In-Memory Machine pentru a-i mări în mod semnificativ performanţa şi capacitatea; sistemul foloseşte Oracle Database In-Memory pentru analiza mai rapidă a datelor

Rezumat

Capacitatea de a găsi rapid rezolvarea unor probleme strategice de business le oferă un avantaj competitiv organizaţiilor de orice dimensiune şi din orice industrie. Cea mai nouă versiune a Oracle Exalytics In-Memory Machine, un sistem integrat pentru analiza datelor de business, folosește procesoare Intel Xeon concepute pentru sarcinile mari impuse de analiza datelor şi care suportă frecvenţe cu 50% mai mari, cu 50% mai multe nuclee de procesare şi cu 50% mai multă memorie decât generaţia anterioară. Capacitatea şi puterea de procesare mărită le permite organizaţiilor de toate dimensiunile să fie mai competitive, oferind răspunsuri la cele mai presante probleme de business, la niveluri neegalate de viteză, simplitate şi inteligenţă. Oracle a anunţat de asemenea certificarea Oracle Database In-Memory cu Oracle Exalytics In-Memory Machine, mărind astfel aria de utilizare a analizei de date in-memory, pentru a acoperi toate capabilităţile Oracle Database. Cu până la 3TB de memorie per sistem, Exalytics In-Memory Machine X4-4 permite stocarea în cache a unor categorii întregi de date analitice, oferind analize la “viteza gândului”.

Informaţii esenţiale

  • Oracle prezintă sistemul Exalytics In-Memory Machine X4-4, conceput pentru a oferi analize performante de date pentru situații de business şi aplicaţii de administrare a performanţelor companiei. Noua ediţie are componente îmbunătăţite, patru procesoare din seria Intel Xeon E7-8895 v2, adaptate de Intel pentru sistemele integrate Oracle. Acest procesor are capacitatea de a scala în mod dinamic frecvenţa de lucru şi numărul de nuclee împreună cu software-ul Oracle, pentru a maximiza performanţa şi a realiza analize de business care necesită atât viteze mai mari pe un singur fir de execuţie cât şi un nivel înalt de paralelism.
  • Exalytics In-Memory Machine X4-4 suportă până la 3TB de memorie, 4.8TB de memorie PCI Flash şi 7.2TB de stocare pe hard disk, mărind capacitatea sistemului pe toate dimensiunile.
  • Oracle Database In-Memory este certificat pentru toate configuraţiile Oracle Exalytics. Combinat cu cei 3TB de memorie disponibilă per sistem, categorii întregi de date pot fi stocate în memoria cache pentru a livra analize rapide fără a fi nevoie de upgrade-uri majore.
  • Oracle continuă să investească în software Exalytics In-Memory, oferind mai multe opţiuni Oracle Essbase, inclusiv algoritmi lockless patentaţi de alocare a resurselor procesorului, administrarea resurselor şi a firelor de execuţie specifice Oracle Exalytics, facilităţi de scriere multi-utilizator în fundal, care îmbunătăţesc dramatic performanţa şi scalabilitatea Oracle Essbase.
  • Exalytics In-Memory Machine X4-4 este o soluţie completă care foloseşte componente de cel mai înalt nivel, o platformă de analiză a datelor companiei şi software de analiză in-memory a datelor, pre-integrate pentru a asigura un cost total de folosire mai mic, simultan cu o creştere a a performanţei.
  • Exalytics X4-4 este conceput pentru a susţine cele mai diverse categorii de raportare şi analiză a datelor, imediat după implementare, cu suport pentru noile ediţii ale Oracle Endeca Information Discovery, Oracle Business Intelligence Foundation Suite, Oracle Business Intelligence Applications, Oracle Real-Time Decisions, Oracle TimesTen In-Memory Database și Oracle Hyperion Enterprise Performance Management.
  • Oracle Exalytics continuă să se bucure de o rată globală mare de adopţie în rândul consumatorilor. Oracle Exalytics a fost utilizat în proiecte mari de analiză a datelor precum şi în organizaţii mici dar dinamice care au nevoie de analiză în timp real şi de un nivel ridicat de interactivitate.

Citate

  • “Ritmul afacerilor continuă să accelereze şi aduce cu sine nevoia de a descoperi rapid evoluţiile din business,” a declarat Balaji Yelamanchili, senior vice president, analytics, performance management products, Oracle. “Sistemul Oracle Exalytics In-Memory Machine X4-4 cu o capacitate îmbunătăţită şi memorie mai mare reprezintă o fundaţie flexibilă pe care organizaţiile îşi pot fundamenta nevoile de analiză a datelor pentru a beneficia de performanţe extreme şi o experienţă a utilizatorilor impecabilă.”
  • “Timpul cat mai mic de obţinere a datelor esenţiale de business este un imperativ în prezent, iar acest proces impune diverse sarcini de procesare. Unele necesită un nivel ridicat de procesare paralelă, altele se bazează pe o execuţie rapidă, concentrată,” a declarat Shannon Poulin, VP şi GM Enterprise IT Solutions Group, Intel Corporation. “Procesorul adaptat Intel® Xeon® processor E7-8895 v2, împreună cu software Oracle, permite livrarea celui mai nou sistem Oracle Exalytics cu performanţele potrivite pentru a obţine un avantaj competitiv.”

Resurse

ORACLE OPENWORLD, San Francisco / Bucuresti, 01.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *