free download 78 travel guides written by experts

Oracle porneste cu inovatia in turneu

Oracle Day demonstrează puterea hardware-ului şi a software-ului, concepute să lucreze împreună

● În continuarea Oracle OpenWorld 2011, evenimentul de mare succes care s-a desfasurat de la San Francisco in perioada 2-6 Octombrie, Oracle organizează o serie de evenimente locale ca o amplă demonstraţie a inovaţiilor deja aduse in atentia publicului in California.

● Evenimentele Oracle Days, desfăşurate sub sloganul „More Expertise. More Innovation. More Insight”, vor fi organizate în 30 de oraşe din zona Europei Centrale şi de Est, a Orientului Mijlociu şi a Africii.

● Oracle Day va veni la Bucuresti , JW Marriott Grand Hotel, pe 1 Noiembrie 2011, unde, alaturi de partenerii nostri, va punem la dispozitie o combinatie de sesiuni paralele la nivel executiv, functional si de tehnologie, toate dedicate unui singur scop: de a va arata cum puterea simplitatii va poate transforma IT-ul intr-o forta ce ! conduce inovatia afacerii.

● Fiecare eveniment va fi o combinaţie puternică de track-uri funcţionale şi tehnologice şi cu persoane din managementul de cel mai înalt nivel, toate dedicate unui singur scop: să le arate actualilor şi viitorilor clienţi Oracle cum puterea simplităţii poate schimba IT-ul într-o forţă care încurajează inovaţia în afaceri:

○ Cele mai recente poveşti de succes în transformarea afacerilor

○ Cele mai noi evoluţii în soluţiile de cloud computing public şi privat ale companiei Oracle

○ Noi modalităţi de a creşte eficienţa IT-ului şi de a crea valoare în afaceri

○ Cele mai bune practici şi studii de caz despre implementarea unei soluţii complet integrate

○ Tot ce trebuie să ştiţi despre aplicaţiile de business complet integrate şi deschise

Inregistrati-va acum la Oracle Day 2011

Citat relevant

● „Oracle OpenWorld a fost un eveniment incredibil interesant la care să participi şi să vezi cum compania Oracle lansează o gamă largă de produse inovatoare”, a declarat Tim Payne, VP of Marketing, Oracle EMEA. „Evenimentul a adus la viaţă puterea hardware-ului şi a software-ului, concepute să lucreze împreună pentru a aduce beneficii de neegalat afacerilor de pretutindeni. Prin intermediul evenimentelor Oracle Day, dorim să aducem acest entuziasm la cât mai mulţi oameni din toată regiunea ECEMEA.”

Bucuresti, 28.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *