free download 78 travel guides written by experts

Oracle lanseaza o versiune imbunatatita a solutiei Oracle Identity Analytics

Noua versiune accelerează şi simplifică administrarea accesului şi auditurile de conformitate!

Noutăţi

●      Oferind o soluţie avansată de analiză a identităţii de care managerii afacerilor au nevoie pentru a îndeplini cerinţele de conformitate cu reglementările tot mai complexe şi mai consumatoare de timp, Oracle a anunţat astăzi cea mai recentă versiune a Oracle Identity Analytics (OIA).

●      Oracle Identity Analytics este o componentă a familiei de produse Oracle Fusion Middleware 11g şi Oracle Identity Management 11g.

●!       Cu această versiune, Oracle Identity Analytics simplifică certificarea rapoartelor de acces prin vizualizări centrate pe afacere şi dashboard-uri pe baza cărora se poate acţiona, susţinute de o soluţie complexă de analiză a identităţii, care ajută la reducerea numărului de erori ce pot apărea în procesul de certificare şi care măreşte productivitatea utilizatorilor cu până la 80%.

●      OIA vine cu indicatori de risc agregaţi într-un context istoric detaliat, care le permit factorilor de decizie să-şi concentreze atenţia asupra aplicaţiilor critice şi a riscurilor de auditare asociate.

●      Performanţa îmbunătăţită a soluţiei OIA permite clienţilor să dimensioneze iniţiativele de conformitate care oferă suport pentru milioane de utilizatori cu drepturi în mii de aplicaţii, indiferent dacă sunt local sau în cloud, fără a face compromis la viteză sau la integritatea informaţiilor.

●      Integrarea facilă cu Oracle Identity Manager 11g face din Oracle Identity Analytics singura soluţie din domeniu destinată administrării accesului care oferă o soluţie exactă de remediere a erorilor, inclusiv controale pentru segregarea preventivă a sarcinilor.

 

Conformarea identităţii la nivel de companie este simplificată de noile funcţii oferite

Cele mai importante îmbunătăţiri aduse Oracle Identity Analytics sunt:

●      Modalităţile de vizualizare pentru certificarea accesului cu design refăcut, susţinute de analize detaliate ale riscurilor legate de identitate şi însoţite de informaţii de context care fac mai uşoară şi mai rapidă îndeplinirea conformităţii de către clienţi. Alte îmbunătăţiri includ:

○    Funcţiile de sortare, filtrare şi căutare avansate pe vizualizări tabelare pentru o utilizare îmbunătăţită şi o validare rapidă.

○    Indicatori de risc reprezentaţi vizual: ! oferă un scor High/Medium/Low asociat cu rolul utilizatorului, resursele şi drepturile care le permit managerilor să recunoască şi să acorde prioritate accesului utilizatorilor cu risc ridicat.

○    Instrumente de generare a campaniilor de certificare de trei ori mai rapide, pentru un plus de productivitate.

●      Motor mai rapid de import al datelor pentru a prelucra date de până la 3 ori mai repede.

●      Agregarea riscului furnizată de Oracle Identity Manager oferă o înţelegere în profunzime a modului în care a fost alocat accesul utilizatorilor, oferind auditorilor informaţii de context despre riscuri, pentru a putea lua decizii informate.

●      Modelare complet personalizabilă pentru indicatorii de risc pe baza obiectivelor de audit, pentru definirea rolurilor sau a drepturilor ori pentru metoda de provizionare.

Citat relevant

●      „Companiile au tot mai multă nevoie să obţină o conformitatea cu reglementările la nivelul întregii organizaţii, însă scopul final necesită adesea o cantitate nerealistă de timp şi de resurse”, a declarat Marc Boroditsky, vice president, Oracle Identity Management. „Oracle Identity Analytics oferă atât scalabilitatea adecvată, cât şi funcţiile cuprinzătoare şi intuitive necesare pentru a simplifica modul în care sunt gestionaţi într-o afacere utilizatorii, rolurile şi drepturile. Prin integrarea fără probleme în portofoliul existent Oracle de soluţii de identitate, aceste funcţionalităţi avansate simplifică procesul de realizare a conformităţii unei companii şi ajută la asigurarea securităţii datelor şi a informaţiilor critice din companie.”

Bucuresti, 04.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *