free download 78 travel guides written by experts

Oracle lanseaza noile servere x86 optimizate

Primele și singurele servere x86 care oferă procesare elastică sunt platforme ideale pentru Oracle Database, pentru aplicații cu amprentă mare de memorie și pentru virtualizare

Rezumat

Oracle anunță cele mai noi produse din linia de servere de clasă enterprise: Sun Server X4-4 și Sun Server X4-8. Integrate cu software Oracle, aceste servere sunt primele care includ caracteristici de procesare elastică, maximizând performanța prin adaptarea în timp real la modificarea nivelelor de încărcare. Sun Server X4-4 este conceput pentru analiza informațiilor de business și pentru consolidarea serverelor, în timp ce Sun Server X4-8 este cea mai bună platformă x86 pentru opțiunea Oracle Database In-Memory și aplicații de scalare pe verticală. Serverele Oracle x86 sunt elemente esențiale pentru sistemele pre-optimizate Oracle (Oracle Engineered Systems).

Informații esențiale

  • Oracle Sun Server X4-4 și Sun Server X4-8 sunt primele și singurele sisteme1 care oferă caracteristici unice de procesare elastică incluse în hardware și care se adaptează dinamic la variațiile de încărcare pentru a maximiza utilizarea sistemului și a mări eficiența acestuia.
  • Datorită capacității de procesare elastică a serverelor Oracle x86 – obținută prin integrarea arhitecturii serverului bazat pe procesoare Intel® Xeon® E7-8895 v2 cu Oracle Solaris și Oracle Linux – clienții pot configura aceste sisteme astfel încât ele să se optimizeze dinamic prin numărul de nuclee sau performanța nucleelor, pentru a susține o performanță adecvată oricărui nivel de încărcare a serverului.
  • Sun Server X4-8 este ideal pentru a rula Oracle Database, iar în combinație cu opțiunea Oracle Database In-Memory viteza de operare a datelor poate crește, prin optimizarea în memorie a unei părți mai mari din baza de date.
  • Sun Server X4-4 este potrivit pentru aplicații care necesită implementarea unor mașini virtuale cu amprentă mare de memorie, și este ideal pentru a rula software de analiză a datelor în timp real.
  • Noile servere optimizează spațiul valoros al centrelor de date și sunt capabile să administreze cerințe extreme de memorie și de intrare/ieșire pentru sarcini esențiale. Sistemul oferă de asemenea o perfromanță excelentă pentru virtualizare și procesare prin clustere de mare densitate în medii cloud enterprise.
  • Serverele Oracle x86, Oracle Solaris, Oracle Linux și Oracle VM sunt integrate, testate, implementate și întreținute împreună, pentru niveluri maxime de fiabilitate, disponibilitate și ușurință în mentenanță.

Citate

  • “Sun Server X4-4 și Sun Server x4-8 duc mai departe succesul Oracle în a simplifica soluțiile IT și în a reduce semnificativ cheluielile de operare ale clienților noștri, prin livrarea unor produse care sunt perfecte pentru opțiunea Oracle Database In-Memory și pentru analiza de business,” a declarat Ali Alasti, senior vice president, Hardware Development, Oracle. “Prin colaborarea strânsă cu Intel, suntem primii care anunță servere bazate pe pe noile procesoare Intel® Xeon® E7-8895 v2 și primii care oferă clienților capabilitatea unică de a răspunde în mod dinamic, în timp real, la diversele niveluri de încărcare.”
  • “Procesorul Intel® Xeon® E7-8895 v2, împreună cu software-ul specializat Oracle, îmbină capabilitățile a trei dintre cele mai performante procesoare din familia Intel® Xeon® E7 v2, pentru a obține un procesor extrem de adaptabil. Noile servere Oracle cu patru și opt socket-uri pot simplifica stabilirea configurațiilor de sistem și achizițiile, simultan cu o realocare dinamica a resurselor,” a declarat Shannon Poulin, VP și GM Datacenter Marketing Group, Intel Corporation.

Resurse

1 Primele și singurele sisteme bazate pe procesoarele Intel® Xeon® E7-8895 v2.

Redwood Shores, Calif. / Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *