free download 78 travel guides written by experts

Oracle dezvaluie Oracle Public Cloud

{mosimage}Noile servicii le oferă clienţilor şi partenerilor acces pe bază de abonament la aplicaţiile de tip enterprise, soluţiile middleware şi de baze de date de top de la Oracle

ORACLE OPENWORLD, SAN FRANCISCO – 6 octombrie 2011

Noutăţi

● În timpul prezentării sale de la Oracle OpenWorld, CEO-ul Oracle Larry Ellison a anunţat Oracle Public Cloud, un set larg de servicii integrate, cele mai bune din categoria lor, care le ! oferă clienţilor acces self-service pe bază de abonament la Oracle Fusion Applications, Oracle Fusion Middleware şi Oracle Database, toate soluţiile fiind în întregime gestionate, găzduite şi suportate de Oracle.
● Oracle Public Cloud include Oracle Fusion Customer Relationship Management (CRM) Cloud Service, Oracle Fusion Human Capital Management (HCM) Cloud Service, Oracle Social Network, Oracle Java Cloud Service şi Oracle Database Cloud Service.
● Oracle Public Cloud rulează pe sistemele pre-integrate de la Oracle, oferind clienţilor şi partenerilor o infrastructură extrem de performantă, fiabilă, elastică şi sigură pentru aplicaţiile lor critice de business.
● Oracle Public Cloud este singurul cloud public care le oferă clienţilor o gamă completă de aplicaţii de busin! ess şi soluţii tehnologice, evitând problemele fragmentării proceselor de date şi de afaceri atunci când clienţii folosesc cloud-uri publice cu multiple locaţii.
● Oracle Public Cloud este singura ofertă de cloud public care le oferă clienţilor o implementare cu adevărat flexibilă prin faptul că le permite să ruleze exact aceleaşi aplicaţii de business în cloud ca şi în locaţia afacerii.
● De asemenea, clienţii pot lua aplicaţiile standard Java şi Oracle Database existente şi le pot implementa în Oracle Public Cloud fără a fi nevoie să le rescrie, ceea ce le permite să profite de activele, competenţele şi ecosistemele IT existente.
● Preţurile pentru Oracle Public Cloud vor fi bazate pe un model de abonament lunar şi fiecare serviciu poate fi achiziţionat independent de alte servicii.
● Oracle Public Cloud oferă multe servicii comune, inclusiv gestiunea şi izolarea resurselor, securitate, schimbul şi integrarea informaţiilor, scanarea antivirus, gestiunea listelor albe şi monitorizare centralizată self-service.
● Clienţii care sunt interesaţi de Cloud-ul Public de la Oracle, doresc să afle mai multe despre servici! ile sale sau să se înregistreze pentru a folosi aceste servicii pot face acest lucru la adresa //cloud.oracle.com.

Platformă completă, deschisă şi integrată pentru a funcţiona împreună

Oracle Public Cloud oferă acces self-service, pe bază de abonament, la Oracle Fusion Applications, Oracle Fusion Mid! dleware şi Oracle Database ca servicii şi cuprinde:
● Oracle Fusion CRM Cloud Service: conceput să fie eficace, eficient şi uşor de folosit, Oracle Fusion Customer Relationship Management (CRM) oferă servicii de vânzări şi marketing integrate cu gestiunea performanţei vânzărilor, care le permit companiilor să genereze mai multe oportunităţi de vânzare de calitate, să crească procentul de acceptare şi să reducă timpul de generare a valorii.
● Oracle Fusion HCM Cloud Service: conceput de la zero pentru a ajuta clienţii să facă lucrurile aşa cum doresc, să îşi cunoască mai bine oamenii şi să lucreze ca o echipă, Oracle Fusion Human Capital Management (HCM) regândeşte domeniul de resurse umane pentru a conferi valoare fiecărei persoane dintr-o companie – de la profesioniştii de la Resurse Umane la angajaţi şi manageri.
● Oracle Social Networ! k: o soluţie de colaborare în companie şi de socializare, cu o gamă largă de instrumente sociale concepute pentru a obţine şi a distribui informaţii între echipe în contextul proceselor de afaceri şi al aplicaţiilor de tip enterprise (cum ar fi CRM şi HCM). Oracle Social Network permite conversaţii naturale şi impulsionează productivitatea cu socializare folositoare, fără zgomotul conversaţiilor fără relevanţă sau întâmplătoare.
● Oracle Database Cloud Service: serviciu de baze de date de tip enterprise bazat pe baza de date numărul 1 din domeniu, Oracle Database, oferă acces la schemele bazelor de date, instrumente de dezvoltare a aplicaţiilor, servicii de încărcare a datelor, API-uri pentru Web Services şi un set de aplicaţii pre-integrate de productivitate pentru afacere.
● Oracle Java Cloud Service: este o platformă enterprise pentru dezvoltarea, implementarea şi gestiunea aplicaţiilor Java Platform, Enterprise Edition (Java EE) bazată pe Oracle WebLogic Server, serverul de aplicaţii numărul 1 din domeniu. Suportă dezvoltarea şi implementarea din multiple medii de dezvoltare, inclusiv Oracle JDeveloper, NetBeans şi Eclipse.
● Toate serviciile Oracle Public Cloud au o interfaţă cu utilizatorul unificată, de tip self-service, pentru alocarea, monitorizarea şi gestiunea tuturor serviciilor.

Citat relevant

● „Oracle Public Cloud este puţin diferit”, a ! declarat Larry Ellison, CEO-ul Oracle. „Oracle Public Cloud reprezintă atât o platformă ca serviciu, cât şi aplicaţii ca serviciu. Diferenţa esenţială este că Oracle Public Cloud e bazat pe standardele din domeniu şi suportă interoperabilitate completă, la faţa locului, cu alte cloud-uri şi centrele dumneavoastră de date.”

Resurse relevante

● Oracle Public Cloud
● Oracle Cloud Computing

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *