free download 78 travel guides written by experts

Oracle dezvaluie AutoVue 20.2

Soluțiile de tip Augmented Business Visualization, mobilitatea de tip enterprise şi instrumentele specifice pentru fluxurile de avizare îmbunătățesc una dintre cele mai bune platforme de vizualizare a informaţiilor de tip enterprise din domeniu

Noutăţi

· Pentru a spori posibilitățile de vizualizare a informaţiilor din documente şi a extinde familia sa de soluţii enterprise de vizualizare a informaţiilor către forţa de muncă mobilă, Oracle a lansat astăzi o nouă versiune a soluţiei Oracle AutoVue.
· Lider în vizualizarea informaţiilor de tip enterprise, cu ajutorul Oracle AutoVue 20.2 pot fi create medii decizionale vizuale pe toate platformele de livrare de conţinut prin intermediul Augmented Business Visualization (ABV). Mediul de lucru leagă secțiuni de documente cu informații de afaceri din aplicaţii de tip enterprise pentru luarea unor decizii mai informate şi creșterea eficienţei unei game largi de procese de business.
· Demonstrând angajamentul de a susţine forţa de muncă mobilă în domeniile utilităţilor, petrolului şi gazelor, AutoVue 20.2 poate fi integrat cu portofoliul de aplicaţii de tip enterprise de top pentru a oferi instrumente de vizualizare unei game de dispozitive mobile, punând astfel în valoare soluțiile Virtual Desktop Infrastructure de la Oracle.
· Pentru a simplifica procesele de business şi a oferi asistență în respectarea cerințelor legale din sectorul public şi domeniul energetic, AutoVue 20.2 oferă instrumente rapide și complete pentru întregul flux de activități de aprobare, punând în valoare funcționalități avansate de autentificare și remitere digitală a documentelor.
· Solutia extinde suportul oferit clienților din industriile prelucrătoare și puternic tehnologizate prin introducerea unor versiuni noi pentru diferite formate din domeniul proiectarii asistate de calculator pentru componente mecanice (MCAD) şi electronice (ECAD).
· Cu implementări la nivel enterprise, noua versiune aduce îmbunătăţiri in fiabilitate şi stabilitate, precum şi îmbunătăţiri pentru mecanismele de securitate din soluţia AutoVue, care respectă standardele Software Security Assurance ale companiei Oracle.
· În plus, familia de versiuni AutoVue 20.2 include noi versiuni pentru Oracle AutoVue Document Print Services şi Oracle AutoVue Integration Software Development Kit (iSDK) .

Lider în domeniul soluţiilor de vizualizare a informaţiilor de tip enterprise

· Soluţia AutoVue de la Oracle continuă să fie un lider al soluţiilor de vizualizare a informaţiilor de tip enterprise sustinand clienţii din sectorul public, domeniul energetic, şi din industriile prelucrătoare puternic tehnologizate să crească eficienţa operaţională şi să valorifice informaţia pentru a impulsiona transformarea afacerii.
· Noua versiune AutoVue oferă:
         o Augmented Business Visualization: O nouă paradigmă de vizualizare care sintetizează şi stabilește o legătură strânsă între informaţiile şi datele de business din multiple surse într-un mediu vizual unic şi adecvat luarii deciziilor. Partenerii şi integratorii de sisteme pot dezvolta soluţii ABV care le permit utilizatorilor să acceseze date de tip ERP prin intermediul referințelor direct din documente şi să declanşeze acţiuni în sistemele de tip enterprise.
         o Instrumente vizuale la dispoziția forței de muncă mobile: Având soluţia AutoVue disponibilă pe dispozitivele mobile, tehnicienii de pe teren au acces la documente legate de comenzile de lucru şi pot face o captură digitală a activităţii de reparații de la faţa locului, îmbunătăţind semnificativ productivitatea şi timpul efectiv al reparației.
         o Fluxuri integrale de avizare îmbunătățite: Autentificarea digitală avansată din soluţia AutoVue permite activităţi mai eficiente de avizare şi remitere digitală a documentelor şi îmbunătăţeşte semnificativ procesele de business bazate pe documente, cum ar fi generarea aprobărilor electronice de construcție sau a avizelor pentru furnizori/antreprenori, mărind în acelaşi timp responsabilitatea şi respectarea cerinţelor legale.

Citat relevant

· „Disponibilitatea unei viziuni atotcuprinzătoare asupra informaţiilor este critică pentru transformarea lanţului de valori, impulsionarea eficienţei operaţionale şi gestionarea riscurilor în întreaga companie”, a declarat Thierry Bonfante, AutoVue Senior Director of Product Management, Oracle. „Noile caracteristici introduse în AutoVue20.2, cum ar fi Augmented Business Visualization, interconectează informaţiile din documente cu restul piramidei Oracle, ajutând companiile să acceseze informaţii critice în formatul de care au nevoie pentru a lua decizii de afaceri informate. ”

Resurse relevante

· Fișa tehnică: AutoVue 20.2
· Oracle AutoVue
· Oracle AutoVue AppCasts
· Canalul YouTube al Oracle AutoVue
· Blogul Oracle AutoVue Enterprise Visualization

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *