free download 78 travel guides written by experts

Oracle dă startul evenimentului Oracle OpenWorld 2016 și prezintă inovații Cloud în premieră pentru industrie

În keynote-ul de deschidere a Conferinței Oracle OpenWorld 2016, Larry Ellison – Oracle Executive Chairman și CTO a prezentat Oracle Database 12c Release 2, precum și peste 20 de noi servicii Oracle Cloud Platform și Application.

Citate din prezentarea susținută de Larry Ellison:
· „Amazon va pierde poziția de lider și va avea parte de o concurență puternică pe viitor. Suntem mândri de cea de-a doua generație de Infrastructure as a Service. Ne vom concentra pe aceasta și o vom promova agresiv nu numai la Oracle OpenWorld, dar și pe durata acestui an fiscal cât și în următorii ani.”
· „Noile noastre centre de date, ajunse la a doua generație, oferă de două ori mai multe core-uri ca Amazon, un spațiu de stocare de patru ori mai mare și o capacitate I/O de 10 ori mai ridicată. Dar trebuie să fiți dispuși să plătiți mai puțin. Dacă nu sunteți dispuși să plătiți mai puțin, nu puteți plasa comanda.”
· „Avem mai multe aplicații SaaS (Software as a Service) adaptate fiecărei nevoie de business comparativ cu orice alt furnizor de servicii cloud. Avem suita HCM, CRM, Customer Experience, plus o mulțime de alte soluții dedicate. Și continuăm să ne lărgim portofoliul. ”
· „Există două baze de date mari ce țin evidența consumatorilor și care înglobează o mulțime de informații despre aceștia. Una dintre ele este foarte cunoscută și se numește Facebook, cealaltă este mai puțin cunoscută – Oracle Data Cloud. Noi, de fapt, avem mai mulți consumatori în cloud-ul nostru de date comparativ cu cât au ceilalți.”
· „Veți vedea că, odată cu dezvoltarea de noi funcționalități pentru cloud, vom începe să livrăm software-ul nostru întâi prin intermediul cloud-ului. În mod evident, acesta va fi ulterior livrat și on-premise, respectiv instalat și operat prin intermediul serverelor și infrastructurii proprii ale clienților, dar primele implementări ale bazei noastre de date și a unei mari părți din software-ul nostru vor fi livrate prima dată în cloud.”

Oracle a anunțat o serie de noi soluții pe toate cele 3 nivele Cloud (IaaS, PaaS și SaaS). Oracle a prezentat cea mai largă gamă Infrastructure-as-a-Service (IaaS) din industrie, ce include servere cloud de tip bare-metal, care sunt de 11,5X mai rapide și cu 20% mai ieftine decât cea mai rapidă soluție oferită de concurență. Noile completări Oracle Cloud Platform permit clienților să obțină cele mai bune medii, atât multi-tenant cât și single-tenant, și includ Oracle Bare Metal Cloud Services, Oracle Ravello Cloud Service, Oracle Container Cloud Service și îmbunătățiri aduse serviciilor Oracle Cloud existente.

Oracle a anunțat o serie de inovații majore în întreaga platformă Oracle Cloud, concepute pentru a oferi organizațiilor încrederea de care au nevoie pentru a rula aplicațiile lor cele mai critice în Cloud. În centrul Oracle Platform-as-a-Service (PaaS) se află noua soluție Database-as-a-Service (DBaaS) bazată pe Oracle Database 12c Release 2. Noua bază de date Oracle este pusă la dispoziție pentru prima dată în cloud, oferind companiilor de toate dimensiunile acces la cea mai rapidă, scalabilă și fiabilă tehnologie de baze de date din lume, totul într-un mediu cloud rentabil și flexibil.

De aproape 40 de ani, peste 300.000 de clienți au încredere în tehnologia de baze de date Oracle pentru a rula aplicații de baze de date. Astăzi, Oracle aduce acea viteză, scalabilitate și fiabilitate în Cloud cu o nouă ofertă DBaaS. Oracle Database 12c Release 2 este pe deplin compatibilă, de la entry-level la cele mai mari volume de încărcare a bazelor de date și permite companiilor să profite de capabilitățile de tip on-premise pentru dezvoltarea sistemelor de baze de date, aplicațiilor pentru afaceri mici, mijlocii și departamentale, precum și aplicațiilor de tip enterprise, în Cloud. Îmbunătățirile PaaS includ, de asemenea, nouăsprezece noi servicii Cloud, printre care: Container Cloud Service, Oracle Identity Cloud Service, Oracle Internet of Things Cloud Service, Big Data Cloud Services și Oracle Analytics Cloud Services.

Oracle lansează noua generație de strategie cloud: Aplicații Inteligente

Oracle a prezentat strategia pentru noua generație de servicii cloud Software as a Service (SaaS) ce îmbină date din surse externe cu analiza în timp real și inputuri de comportament pentru a crea aplicații cloud ce se adaptează și învață. Rezultatul: aplicații cloud inteligente, ce oferă în mod automat recomandări individualizate de acțiuni și simplifică sarcinile utilizatorilor, precum profesioniștii din departamentele de resurse umane sau cei din domeniul financiar.

Denumite Adaptive Intelligent Applications, aceste soluții cloud de generație următoare sunt bazate pe informații din Oracle Data Cloud – o colecție de mai mult de 5 miliarde de profile de consum și de afaceri, cu peste 45.000 de atribute. Când sunt activate, ele folosesc date Oracle la scară web și aplică științe avansate de date pentru a învăța și internaliza date despre utilizatorii unei organizații și despre comportamentele lor, pentru a furniza clienților și angajaților informații specifice. Aceste informații provenite din analiza profundă construiesc o bază de cunoștințe care ajută la îmbunătățirea rezultatelor de business în cadrul organizațiilor.

„În viitorul apropiat, fiecare aplicație a unei organizații va fi o aplicație inteligentă care învață intuitiv din interacțiunile cu datele companiei. Noile soluții inteligente adaptive ale Oracle duc această propunere de valoare cu un pas mai departe. Ele se diferențiază prin capacitatea de a permite aplicațiilor inteligente să învețe din analiza a miliarde de profile anonimizate de consumatori și de afaceri disponibile la Oracle,” spune Dave Schubmehl, director de cercetare al sistemelor cognitive și de analiză de conținut pentru IDC.

Toate noutățile Oracle Openworld, în detaliu: https://www.oracle.com/corporate/press/index.html#pr

Video Oracle Openworld în direct sau la cerere: //www.oracle.com/openworld/live/index.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *