free download 78 travel guides written by experts

Oracle anunta un nou sistem de design de interfata pentru o experienta de utilizare mai captivanta

Folosite la aplicaţiile cloud Oracle, serviciile de cloud şi disponibile pentru aplicaţiile dezvoltate de către client, noile principii de design UI oferă interfețe elegante şi experiențe destinate aplicațiilor web şi mobile

Pe scurt

Experienţa utilizatorilor în ceea ce priveşte aplicaţiile web şi mobile stabileşte standarde semnificativ mai ridicate pentru interfeţele aplicaţiilor de companii. Pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor, Oracle a dezvoltat interfaţa de utilizator Oracle Alta, un sistem de design şi un set de îndrumări care le permit dezvoltatorilor să livreze interfeţe moderne mai simple, pentru aplicaţiile mobile bazate pe web şi cele de pe dispozitive. Oracle Alta este noul standard pentru Oracle Applications şi pentru serviciile bazate pe Oracle Cloud şi are suport din partea instrumentelor şi platformelor Oracle de dezvoltare pentru utilizările mobile, cloud şi web.

Informaţii esenţiale

 • Oracle Alta UI este un nou sistem de design de interfață, care le permite dezvoltatorilor să creeze interfeţe moderne, plăcute din punct de vedere vizual, consistente, care pot fi uşor distribuite pe toate canalele.
 • Sistemul de design UI Oracle Alta oferă un set de îndrumări şi bune practici. Sistemul se bazează pe ani de experienţă de utilizator, pe implementările de uzabilitate şi pe analizele specialiştilor de top în interfaţă şi design.
 • Aplicaţiile bazate pe UI Oracle Alta oferă o structură de componente simplificată şi mai mult spaţiu liber pentru a menţine accentul pe date.
 • Sistemul Oracle Alta UI se bazează pe 4 principii de design:
  • Design pentru mobilitate, înainte de toate
  • Păstrarea layout-urilor simple şi ordonate
  • O ierarhie informaţională clară
  • Implicarea utilizatorilor prin mai mult conţinut vizual
  • Sistemul este folosit pentru a dezvolta serviciile de tip Oracle Cloud, inclusiv Oracle Cloud Portal, Developer Cloud, Document Cloud şi Mobile Cloud, cele mai recente versiuni ale Oracle Fusion Applications, şi aplicaţii mobile, inclusiv Oracle Mobile Timecards pentru Oracle E-Business Suite, Oracle Enterprise Performance Management Mobile şi Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne Mobile, precum şi altele care vor apărea în viitor.
  • Cu Oracle Alta UI, dezvoltatorii şi designerii de interfeţe pot crea experienţe de utilizator mai bune pentru web şi aplicaţii mobile, concentrându-se pe mai puține elemente şi modele mai aerisite menite să accelereze performanţa şi livrarea informaţiei.
  • Principiile Oracle Alta UI sunt favorabile designului dinamic, care se poate adapta la diferite dispozitive şi rezoluţii de afişare, oferind o experienţă aproape identică, indiferent de platforma folosită.
  • Oracle Mobile Application Framework 2.0 şi Oracle Application Development Framework (Oracle ADF) 12.1.3, precum şi versiunile ulterioare includ suport pentru Oracle Alta UI, ceea ce le permite dezvoltatorilor să construiască aplicaţii personalizate şi să extindă Oracle Applications utilizând sistemul de proiectare.

Citate

 • “Oracle Alta User Interface reprezintă un progres în uşurinţa utilizării aplicaţiilor pentru clienţii şi dezvoltatorii Oracle”, a declarat Chris Tonas, Vice-preşedinte Mobility and Developer Tools and Frameworks, Oracle. “Acesta oferă o interfaţă vizuală intuitivă şi interesantă şi ridică ştacheta pentru aplicaţiile moderne de întreprindere din industrie.”

Resurse

ORACLE OPENWORLD, SAN FRANCISCO / Bucuresti, 02.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *