free download 78 travel guides written by experts

Oracle anunță noi soluții care transformă modul în care clienții cumpără și consumă cloud

Oracle anunță cele mai scăzute prețuri, performanțe mai bune și o mai mare automatizare pentru a oferi clienților cel mai mic cost total.

Președintele executiv al Oracle și CTO Larry Ellison au anunțat noi programe care reduc costurile prin furnizarea unei automatizări și flexibilități sporite și permit clienților să obțină mai multă valoare din software-ul Oracle în care deja au investit. Noile programe Oracle Cloud includ: “Bring your own licence” pentru PaaS și Credite Universale.

“Noi transformăm complet modul în care toate companiile cumpără și folosesc coud oferind flexibilitate și alegere”, a spus Ellison. “Astăzi, am combinat cele mai scăzute prețuri cu cea mai mare performanță și mai multă automatizare pentru a oferi un cost total scăzut pentru clienții noștri”.

Oracle logo

În timp ce organizațiile sunt dornice să se mute în cloud, multe nu fac acest pas pentru că s-au confruntat cu obstacole care le forțează să aleagă între flexibilitate și costuri mai mici. Provocările au venit din complexitatea accesului în cloud și de la incapacitatea de a reechilibra cheltuielile cu diferite servicii. Organizațiile au fost, de asemenea, constrânse de accesul și de controlul limitat asupra cheltuielilor generate în cloud. Până în prezent, companiile nu au reușit să profite pe deplin de investițiile în transferul software-ului on-premises în cloud, limitându-se la serviciile IaaS sau sacrificând caracteristicile cheie ale bazei de date la nivelul PaaS. Noile servicii de tip cloud ale companiei Oracle se adresează provocărilor de adoptare ale cloud-ului clienților prin îmbunătățirea și simplificarea modului în care achiziționează și consumă acestea.

„Bring your own licence” pentru Oracle PaaS: valoare sporită prin intermediul mobilității

În prezent, clienții își pot transfera licențele Oracle on-premises în Infrastructure as a Service (IaaS). Astăzi, Oracle îşi extinde oferta, permițând clienților să reutilizeze licențele software existente pentru Oracle PaaS, inclusiv Oracle Database, Oracle Middleware, Oracle Analytics și altele. Clienții cu licențe on-premises pot folosi investiția pentru a utiliza Oracle Database Cloud la un preţ mai mic comparativ cu cel plătit anterior pentru PaaS. Rularea Oracle Database pentru Oracle IaaS este mai rapidă și are mai multe caracteristici decât cele oferite de Amazon, având cel mai mic cost total raportat la întreaga industrie. În plus, clienții pot reduce în continuare costurile de gestionare și de funcționare necesare pentru mentenanța locală, beneficiind de această automatizare PaaS.

Credite Universale: Opțiuni flexibile de cumpărare și consum pentru serviciile PaaS și IaaS ale Oracle

Oracle lansează Credite Universale, modelul cel mai flexibil de cumpărare și de consum pentru serviciile cloud din industrie. Prin aceasta opțiune, clienții au un singur contract simplu, care oferă acces nelimitat la toate serviciile actuale și viitoare Oracle PaaS și IaaS, acoperind tot ceea ce înseamnă Oracle Cloud şi Oracle Cloud la client.

Clienții au acces la cerere la toate serviciile, dar şi beneficiul unui cost mai mic al serviciilor preplătite. În plus, aceștia au posibilitatea de a actualiza, extinde sau muta operațiuni pe centrele de date, în funcție de cerințele lor. Cu ajutorul modelului Credite Universale, clienții au posibilitatea de a schimba serviciile PaaS sau IaaS pe care le utilizează, fără a fi nevoiți să anunțe Oracle. De asemenea, clienții pot utiliza noile servicii cu setul lor existent de credite cloud, atunci când sunt puse la dispoziție.

Noile servicii Oracle, Credite Universale şi “Bring your own licence” pentru PaaS, vor fi disponibile începând cu 25 septembrie 2017. Aceste servicii acoperă Oracle Cloud și Oracle Cloud la client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *