Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Oracle anunță extinderea unui centru de date pentru țările UE

Noua platformă şi capabilitățile IaaS permit clienților să migreze aplicații critice în cloud

Continuând angajamentul luat față de clienții serviciilor cloud de a investi semnificativ în infrastructură și tehnologie, Oracle anunță îmbunătățiri aduse Oracle Cloud EU Region din Germania, prin adăugarea unei arhitecturi moderne pentru infrastructură ca serviciu (IaaS), precum și noi servicii cloud IaaS și platformă ca serviciu (PaaS). Serviciul modern IaaS oferit din Germania le va permite organizațiilor să dezvolte și să migreze aplicații critice în cloud beneficiind de securitate și control depline, cu un raport preț-perfomanță semnificativ mai mic atât față de infrastructura existentă on-premises, cât și față de alte soluții cloud competitive. Extinderea infrastructurii Oracle vine în urma unei cereri imense din partea clienților, care a generat o creștere a veniturilor cloud non-GAAP cu 71% în Q3FY17, ajungând la 1.3 miliarde de dolari. Oracle Cloud EU Region din Germania continuă dezvoltarea începută prin Oracle Cloud UK Region, anunțată anterior, și o să fie disponibilă în a doua jumătate a acestui an calendaristic.

”Clienții și partenerii noștri din Uniunea Europeană și Germania au avut încredere să ruleze afacerile și aplicațiile critice în Oracle Cloud de ani de zile, a declarat Thomas Kurian, președinte dezvoltare produse în cadrul Oracle. ”Extinderea Oracle EU Region din Germania va livra cele mai bune servicii de cloud, nu doar soluțiile noastre SaaS, ci și noile servicii PaaS și IaaS. Oracle va furniza clienților de servicii cloud din UE performanță fără egal, disponibilitate şi control, precum și suport pentru cea mai largă gamă de aplicații enterprise din oricare platformă cloud.”
oracle-logoExtinderea Oracle Cloud EU Region din Germania va consta în trei site-uri cu latență redusă şi lățime mare de bandă – denumite şi Availability Domains (AD – domenii de disponibilitate). Aceste domenii de disponibilitate (AD) se află în zona metropolitană Frankfurt și operează într-o manieră complet tolerantă la erori. Alături de tehnologii unice în cloud precum Oracle Real Application Clusters (RAC), această abordare arhitecturală unică asigură nivelele cele mai înalte de protecție la defecțiuni și disponibilitate pentru cele mai exigente aplicații cloud ale clienților Oracle. Domeniile de disponibilitate (AD) sunt complet integrate în Platforma Oracle Cloud, facilitând utilizarea și eliminând necesitatea de a lua decizii arhitecturale complexe în legătură cu disponibilitatea.

Oracle va furniza cliențiilor din UE un set extins de servicii cloud, inclusiv SaaS și noile servicii PaaS și IaaS, pentru a-i sprijini în drumul către utilizarea cloudului. Fie că se migrează aplicații cu Oracle Database, fie că se dezvoltă aplicații noi, Oracle Cloud reprezintă cea mai rapidă și fiabilă platformă. Oracle are deja o prezență majoră pe piața din Germania prin intermediul companiilor Global Drinks, Lufthansa Cargo AG și Mövenpick, care folosesc deja serviciile Oracle Cloud din această țară.

”Tehnologia Oracle Cloud le permite companiilor să dezvolte noi servicii, să creeze experiențe digitale noi pentru clienții lor și să fie competitivi pe noile piețe. Această investiție din Germania demonstrează angajamentul nostru de a furniza o tehnologie pentru infrastructură fără egal pentru a răspunde nevoilor clienților în momentul și locul potrivite. Acest lucru este de importanță majoră având în vedere că organizaţiile doresc să se asigure că migrarea către cloud va respecta viitoarele reglementări EU General Data Protection Regulations”, a declarat Frank Obermeier, vicepreședinte și Country Leader, Oracle Germania.

”Lucrăm alături de clienții noștri globali și din Uniunea Europeană pentru a-i ajuta să decidă cum pot accelera migrarea în cloud folosind serviciile moderne SaaS, PaaS și IaaS.”, a declarat Tim Jennings, analist șef pentru Enterprise IT la Ovum. ”Oracle Cloud EU Region din Germania va furniza organizațiilor întregul spectru de servicii cloud, livrate cu aceleași nivele de performanță, securitate și disponibilitate de tip enterprise de care beneficiază la tehnologiile existente on-premise”.

Clienți și parteneri dornici să folosească serviciul IaaS furnizat de Oracle Cloud din Germania

”Cloud computing revoluționează abilitatea de a furniza platforme tehnologice și infrastructură ”as-a-Service”, ajutând companiile să ajungă la inovare digitală într-un mod rapid și cu costuri reduse”, a declarat Yves Bernaert, director general senior, Accenture Technology în Europa, Africa și America Latină. ” Accenture sprijină clienţii să aleagă o abordare ”Cloud First” pentru a adopta inovaţiile digitale şi să devină companii cu o dezvoltare rapidă – agile, conectate şi optimizate să navigheze către Cloud, depăşind competiţia. Accenture este nerăbdător să le ofere clienților un serviciu adițional care aduce beneficii convingătoare și valoroase pentru cei care rulează la nivel local, în Germania, soluţii cloud scalabile şi integrate, la nivel de aplicații, platformă și infrastructură. În calitate de lider ce integrează sistemele Oracle la nivel global, Partener Oracle Germania al anului 2017 pentru IaaS, şi partener Diamond level și Global Cloud Elite în Oracle PartnerNetwork (OPN), suntem nerăbdători să continuăm consolidarea acestei colaborări care durează de un sfert de secol.”

„Operând cu tehnologia modernă IaaS Oracle din Statele Unite, am fost extrem de impresionați de performanța înaltă și de latență foarte redusă”, a declarat Gary Mawdsley, co-fondatorul AnzenData. ”Suntem foarte nerăbdători ca Oracle Cloud EU Region să fie disponibilă online. Astfel, se deschide poarta către a doua mare zonă geografică esențială pentru Anzen, pătrunderea pe un al doilea continent fiind fundamentală pentru integritatea și legimititatea produselor Anzen. Viziunea Oracle și drumul pe care îl parcurge în extinderea serviciilor cloud nu poate decât să ne bucure și să sprijine strategia și ofertele Anzen.”

”Paragon furnizează infrastructură IT stabilă, sigură și cu performanță înaltă pentru mai bine de 450 de librării din Germania, Austria și Elveția. Serviciul de cloud a deschis noi oportunități pentru companii mici și medii de a-și moderniza afacerea, de a reduce costurile și a deveni mai flexibile”, a declarat Malthe Griesel, Director servicii infrastructură și baze de date Oracle, Paragon Data. ”Din postura de client vechi și membru OPN de nivel Platinum, suntem nerăbdători să vedem în practică angajamentul Oracle pentru piața din Germania prin furnizarea întregului set de servicii cloud la nivel local.”

”Pentru procesarea tranzacțiilor clienților noștri, performanța scalabilă în cloud este determinată de arhitectura de rețea și de stocare, iar în ambele zone serviciul modern IaaS de la Oracle oferă o schimbare semnificativă a raportului preț-performanță disponibil pentru clienții noștri HPC Cloud”, a declarat Jamil Appa, co-fondator și director Zenotech.

Oracle este singurul furnizor de cloud care oferă clienților cele mai flexibile modalităţi pentru implementarea serviciilor cloud. Organizațiile pot accesa serviciile Oracle Cloud fie din centrele de date Oracle Cloud, fie implementate în interiorul propriului centru de date prin Oracle Cloud at Customer, precum și prin intermediul unor parteneri din anumite locații geografice, activități administrate de specialiștii din cadrul Oracle Cloud.

Oracle Cloud

Oracle Cloud reprezintă cel mai extins și integrat cloud public, oferind un set complet de servicii SaaS, PaaS și IaaS. Acesta permite implementarea de noi medii în cloud, utilizarea mediilor existente, medii hibride, precum și suport pentru toate tipurile de aplicații, dezvoltatori și date. Oracle Cloud oferă aproape 1.000 de aplicații SaaS și 50 de servicii enterprise PaaS și IaaS pentru  clienți din peste 195 țări, rulând 55 miliarde de tranzacții zilnic.

Pentru mai multe informații vă rugăm sa vizitați https://cloud.oracle.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *