free download 78 travel guides written by experts

Oracle anunta disponibilitatea imediata a Oracle Database Appliance

Un sistem de baze de date simplu, foarte fiabil şi accesibil destinat întreprinderilor mici şi mijlocii şi departamentelor din companii

Noutăţi

● Oracle a anunţat disponibilitatea Oracle Database Appliance, un echipament destinat bazelor de date uşor de utilizat, accesibil şi cu disponibilitate ridicată, bazat pe Oracle Database 11! g Release 2 şi Oracle Real Application Clusters pe un server cluster dual-nod Sun Fire pe care rulează Oracle Linux.
● Oracle Database Appliance este un sistem special conceput alcătuit din software, servere, soluţii de stocare şi de reţea care oferă disponibilitate ridicată pentru o gamă largă de soluţii OLTP personalizate şi preinstalate şi pentru aplicaţii de baze de date pentru data warehousing.
● Dezvoltat folosind cea mai recentă versiune a soluţiei de baze de date numărul unu în lume, Oracle Database Appliance protejează bazele de date de defecţiunile serverelor sau ale soluţiilor de stocare prin interme! diul Oracle Real Application Clusters şi al Automatic Storage Management.
● Oracle Database Appliance oferă o modalitate unică de licenţiere de tip pay-as-you-grow pentru Oracle Database şi software-ul asociat, pornind de la 2 până la 24 de nuclee de procesor. Aceasta le permite clienţilor să coreleze cheltuielile legate de software cu creşterea afacerii, fără a fi necesare upgrade-uri hardware.
● Prin intermediul monitorizării proactive a sistemului, alocarea software-ului dintr-un singur buton, instrumente corective integrate şi avertizarea automată a producătorului în cazul defecţiunilor hardware, Oracle Database Appliance reduce de asemenea costurile şi resursele necesare pentru a dezvolta şi întreţine un sistem de baze de date cu cea mai ridicată disponibilitate.
● Ecosistemul extins de partnereri al Oracle le oferă clienţilor o gamă largă de aplicaţii de uz general, cât şi specifice sectorului de activitate şi care pot profita de disponibilitatea ridicată a Oracle Database Appliance.
● Informaţii suplimentare despre Oracle Database Appliance vor fi disponibile în timpul conferinţei Oracle OpenWorld 2011.
● Oracle OpenWorld 2011 va avea loc între 2-6 octombrie la The Moscone Center din San Francisco. Pentru mai multe informaţii sau pentru a vă înregistra, vă rugăm să vizitaţi www.oracle.com/openworld.

Citate relevante

„Companiile cheltuiesc zeci ! de mii de dolari şi nenumărate ore pentru a cumpăra, dezvolta şi personaliza soluţiile de baze de date”, a declarat Andrew Mendelsohn, senior vice president, Oracle. „Cu Oracle Database Appliance, clienţii primesc puterea bazei de date numărul unu în lume într-un sistem de disponibilitate ridicată de la un singur ofertant. Ne-am asumat riscul de a realiza şi de a implementa infrastructuri pentru bazele de date, ceea ce le face ideale pentru companii mici şi mijlocii sau departamente din companii care doresc disponibilitate mai crescută pentru aplicaţiile lor de baze de date.”

Reseller-ii Oracle doresc soluţii diferenţiate care pot fi vândute la volum. Prin combinarea unei experienţe de utilizare dramatic simplificate cu preţuri de tip pay-as-you-grow, Oracle Database Appliance se integrează bine în această zonă foarte lucrativă pentru reseller-ii Oracle”, a d! eclarat Judson Althoff, senior vice president, Worldwide Alliances & Channels and Embedded Sales, Oracle.

Resurse relevante

Despre Oracle Database Appliance
Despre Oracle Database 11g
Oracle Database Appliance Customer and Partner Quotes
Despre Oracle Database Appliance for Partners
Intraţi în legătură cu Oracle Database via Blog, Facebook şi Twitter
Blogul lui Judson Althoff

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *