Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Oracle acordă premiul „Global Sustainability Innovation Award” companiei KMG Rompetrol

KMG Romperol a primit premiul Oracle Sustainability Innovation Award pentru reducerea cu succes a amprentei de carbon cu ajutorul Oracle Cloud. Premiul a fost înmânat reprezentanților KMG Rompetrol în cadrul conferinței Oracle Openworld din San Francisco.

Oracle logo

KMG Rompetrol a ales Oracle Cloud pentru a-și reduce costurile operaționale IT și consumul de energie. KMG Rompetrol a căutat o soluție integrată pentru a transfera aplicații on-premise în Cloud. Operând în industria de petrol și gaze, KMG Rompetrol a considerat că este important ca să devină liderul companiilor din domeniu în protejarea mediul și a comunității, răspunzând în același timp cererii tot mai mari de energie din lume. Compania se străduiește să-și reducă amprenta de carbon și se angajează să întreprindă operațiuni într-o manieră ecologică și durabilă.

Puteți citi mai multe despre proiect, aici.

Oracle Excellence Awards este un eveniment anual care recunoaște eforturile clienților și partenerilor în implementarea excepțională a soluțiilor Oracle și dorința de a accelera inovația prin intermediul căreia să-și transforme afacerile. În fiecare an, câștigătorii a șase categorii – inclusiv cea de sustanibilitate – sunt aleși din sute de nominalizări din întreaga lume.

Compania Oracle felicită KMG Rompetrol pentru poziția sa de lider în domeniul sustenabilității și este onorată că aceata a ales tehnologia Oracle care să ajute procesele interne de tranziție în Cloud.

Mai multe despre premiile Oracle Excellence și câștigătorii de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *