Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Oracle achizitioneaza ClearTrial

Suita Oracle Health Sciences este îmbogăţită cu aplicaţii cloud pentru gestiunea operaţiunilor de testare clinică şi de analiză statistică

Noutăţi

· Oracle a anunţat semnarea unui acord pentru achiziţionarea companiei ClearTrial, furnizor de top de aplicaţii cloud pentru soluţii Clinical Trial Operations (CTO), care fac mai rapide şi mai precise activităţile de planificare, iniţiere şi urmărire a proiectelor clinice şi a performanţelor financiare.

· Soluţiile de calculare a costurilor bazate pe activităţi oferite de ClearTrial folosesc indicatori predefiniţi bazaţi pe o bogată expertiză în domeniu pentru a ajuta companiile de ştiinţe biologice să gestioneze costurile în creştere şi  complexitatea tot mai mare asociată cu lansarea pe piaţă a unor noi terapii.

· Asocierea integrează funcţionalitatea de top oferită de ClearTrial cu practica studiilor clinice şi funcţiile de analiză oferite de Oracle, creând astfel cea mai cuprinzătoare ofertă de gestiune a testărilor clinice în circuit închis, de la planificare la efectuarea plăţilor.

· Companiile biofarmaceutice şi cele dezvoltatoare de dispozitive medicale se pot aştepta la îmbunătăţiri semnificative ale capacităţilor de gestionare a studiilor clinice derulate în zone geografice diferite, cu mai mulţi contractori şi în mai multe faze ale studiilor, ceea ce conduce la o rentabilitate mai bună a investiţiei în cercetare şi dezvoltare.

· Termenii acordului nu au fost făcuţi publici. Mai multe informaţii despre acest anunţ pot fi găsite la //www.oracle.com/cleartrial.

Citate relevante

· „Companiile bio-farmaceutice, producătoare de dispozitive medicale şi de diagnostic, precum şi organizaţiile de cercetare contractuală (CRO) se confruntă cu o presiune din ce în ce mai mare de a duce la îndeplinire proiecte de dezvoltare clinică la timp şi în limitele bugetului”, a declarat Neil de Crescenzo, senior vice president and general manager, Oracle Health Sciences. „Adăugarea ClearTrial în portofoliul de produse Oracle Health Sciences Cloud îi va ajuta pe clienţii noştri să simplifice procesul de dezvoltare a studiilor clinice şi să aducă terapiile pe piaţă cu o previzibilitate mai mare şi la costuri mai reduse.”

· „Studiile clinice sunt planificate şi gestionate cu o rigoare şi o specificitate nemaivăzute, având în vedere tendinţa din domeniu către globalizarea cercetării şi dezvoltării şi creşterea continuă a externalizării”, a declarat Mike Soenen, chief executive officer, ClearTrial. „Ca furnizor de top de tehnologii şi aplicaţii pentru domeniul ştiinţelor vieţii şi al asistenţei medicale, compania Oracle este următorul pas logic în abilitatea noastră de a deservi cel mai bine clienţii noştri şi de a extinde acoperirea soluţiilor noastre”.

Resurse relevante

· Despre Oracle şi ClearTrial
· Prezentare generală
· Întrebări şi răspunsuri frecvente

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *