free download 78 travel guides written by experts

Ora de Stiri, principala emisiune informativa de la TVR 2, prezentata intr-o noua formula

Din 22 octombrie, principalul program informativ al TVR 2, emisiunea Ora de Ştiri, îşi schimbă formula de prezentare şi ora de difuzare. În fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, de la ora 22.00, Ora de Ştiri va fi adusă telespectatorilor de un cuplu de prezentatori experimentaţi, profesionişti şi carismatici. Este vorba de Alina Stancu şi Lucian Pîrvoiu, respectiv Raluca Belciu şi Andrei Bărbulescu. Cele două cupluri vor prezenta Ora de Ştiri prin rotaţie şi vor aduce în casele noastre cele mai importante evenimente ale zilei. La fel ca şi până acum, Ora de Ştiri va păstra formatul prin care un invitat va analiza şi va discuta cu prezentatorii despre cea mai importantă ştire a momentului.

După o carieră în televiziune începută în 1995 la Tele 7 ABC, Alina Stancu şi-a continuat formarea profesională la Pro TV, Acasă TV şi B1 TV. Din august 2011 Alina s-a alăturat echipei ştirilor TVR. Aici ea a moderat dezbaterile Info + şi a prezentat emisiunile TVR 1: Ultima ediţie, Prim plan şi Jurnal plus.

Lucian Pîrvoiu se află la pupitrul emisiunii Ora de Ştiri din 2011. A ajuns aici după mai bine de 10 ani de jurnalism în TVR, trecând prin mai toate etapele pe care le poate parcurge un reporter de televiziune.

Raluca Belciu este deja un jurnalist cu 13 ani de experienţă în TVR, având la activ sute de ştiri şi transmisiuni în direct de la cele mai importante evenimente. În paralel cu munca de teren, Raluca a prezentat la TVR 2 Ora de Ştiri, iar la TVR 1 Telejurnalul, precum şi jurnalele matinale, cele de prânz sau de noapte.

Andrei Bărbulescu este cunoscut telespectatorilor Televiziunii Române din 2006, când a început să prezinte ştirile TVR Cultural. De-a lungul anilor, Andrei s-a aflat la pupitrul Telejurnalului de la ora 18.00, de pe TVR 2, a prezentat jurnalele INFO+, precum şi emisiunile Ediţia de provincie şi Telejurnalul Regional la TVR 3.

Bucuresti, 19.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *