free download 78 travel guides written by experts

Optimizarea fluxurilor de infrastructura

Ø    Soluţiile MaxCAD asigură optimizarea proiectării fluxurilor de infrastructură fără bariere (drumuri, canalizare, amenajări hidro) pentru nevoile specifice ale României
Ø    Dr. ing. Peter Bloomfield, dezvoltatorul ARD şi CivilCAD, şi Drazen Galic, dezvoltatorul Canalis şi Hydra, vor fi aici pentru a asculta cererile specifice ale proiectanţilor români MaxCAD a reunit astăzi peste 200 de proiectanţi de infrastructură români cu dezvoltatorii de aplicaţii specializate de proiectare de drumuri, canalizare şi alimentări cu apă în cadrul celui mai important eveniment de infrastructură „AutoCAD Civil 3D şi aplicaţii software de proiectare a sistemelor de transport, canalizare şi alimentări cu apă”. Evenimentul are ca scop reunirea proiectanţilor de infrastructură din România cu dezvoltatorii aplicaţiilor specializate din Australia sau Croaţia pentru a îmbunătăţi aplicaţiile şi a le adapta cerinţelor specifice proiectării din România.

„Ritmul pieţei româneşti de proiectare a ultimilor trei ani a crescut cu un dinamism şi performanţă inimaginabile. Având în vedere acest context şi faptul că odată cu numărul de proiecte a crescut şi numărul de firme care oferă acest tip de servicii, ţin să subliniez că într-un proiect contează în primul rând calitatea proiectantului pe care aplicaţia vine să-l ajute cu precizie, rapiditate şi eficienţă”, spune ing. Florin Balcu, General Manager MaxCAD.

Întrucât calitatea softului susţine calitatea proiectantului, cei mai specializaţi dezvoltatori de aplicaţii din lume, dr. ing. Peter Bloomfield, dezvoltatorul ARD şi CivilCAD, şi Drazen Galic, dezvoltatorul Canalis şi Hydra, vor fi aici pentru a asculta cererile specifice ale proiectanţilor români. O serie de proiectanţi români de valoare vor prezenta proiectele proprii realizate cu aplicaţia Advanced Road Design.

„După AutoCAD, ARD, Canalis şi Hydra sunt cele mai performante produse software, îndeosebi datorită abordării de nişă, extrem de specializată, dar şi faptului că prin intermediul MaxCAD, permanent s-a luat pulsul pieţei şi au fost operate adaptări la cerinţele proiectanţilor români”, susţine Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD.

În cadrul evenimentului a avut loc o sesiune de proiectare în direct pe parcursul căreia cinci participanţi voluntari din sală au avut prilejul de a fi instruiţi pentru a realiza proiecte cu aplicaţiile AutoCAD Civil 3D şi Advanced Road Design (ARD) alături de dr. ing. Peter Bloomfield şi ing. Florin Balcu.

„ARD l-am scris în primul rând pentru a face procesul de proiectare mai uşor. De la început, software-ul a fost proiectat pentru automatizarea intersecţiilor, deoarece această parte a procesului de proiectare de drumuri a fost dificilă şi consumatoare de timp, în special dacă au intervenit schimbări în proiect.  Caracteristicile software-ului sunt conduse îndeosebi de nevoile utilizatorilor sau de cerinţele lor. Pentru unele funcţii specifice pentru România am adăugat proiectarea şanţurilor şi a rampelor de acces, precum şi multe caracteristici specifice de tipărire”, declară dr. ing. Peter Bloomfield, Developer Engineer CadApps Australia.

MaxCAD a instruit în cadrul centrului ROCADA peste 700 de proiectanţi în aplicaţii specifice de infrastructură: ARD, AutoCAD Civil 3D, Canalis şi Hydra.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *