Shadow

OPTEX participă la IFSEC 2017, cel mai mare târg de securitate din Europa

OPTEX, lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, va participa la IFSEC 2017, cel mai mare târg de securitate din Europa. IFSEC International 2017 va avea loc în perioada 20-22 iunie 2017 în zona expozițională Londra – EXCEL şi va reuni peste 27000 de profesionişti ai industriei de securitate. Companiile prezente vor expune publicului peste 10000 de soluţii tehnologice, evenimentul adresându-se producătorilor, distribuitorilor, integratorilor şi consultanţilor din acest domeniu.

În cadrul evenimentului, OPTEX va prezenta o gamă variată de produse şi soluţii dedicate diferitelor scenarii de securitate, precum protecţia perimetrală sau sisteme de alarmă bazate pe IOT.
Optex logo“Prezenţa la IFSEC 2017 reafirmă angajamentul OPTEX de a juca un rol activ în dezvoltarea industriei de securitate. Astfel de evenimente reprezintă o metodă eficientă pentru producătorii de echipamente de a-şi prezenta produsele şi de a realiza noi parteneriate cu integratori şi distribuitori”, a declarat Anton Panaitescu, inginer de vânzări OPTEX pentru România.

În zona dedicată protecţiei perimetrale, OPTEX va prezenta sistemul de detecţie certificat CPNI bazat pe fibră optică. Fiber Sensys FD-322 poate fi instalat pe orice fel de gard şi poate detecta intruşii ce încearcă escaladarea sau tăierea unui gard perimetral. Poate fi folosit în corelare cu senzorul OPTEX REDSCAN RLS-3060, aceasta din urmă având rolul de a anunţa agenţii de securitate în cazul în care o persoană sau un vehicul se apropie de gard. Sistemele de protecţie perimetrală pot fi integrate şi cu platforma GEMOS PSIM, astfel încât senzorii să poată activa camere de supraveghere sau drone, care pot zbura la locul detecţiei pentru confirmarea vizuală.

În cea de-a doua zonă a standului OPTEX va fi prezentată o tehnologie ce permite maparea 3D. Rezultatul poate fi folosit de către Accurance 3D, un senzor ce poate analiza 20000 de puncte 3D, X, Y, Z. Calcularea distanţei şi a poziţiei este realizată prin măsurarea timpului scurs până când lumina este reflectată înapoi la receptor. Tot în această zonă va fi prezentat şi senzorul laser premiat REDSCAN RLS-2020. Acesta este folosit preponderent pentru a proteja bunurile din interiorul unei clădiri sau pentru detectarea oamenilor ce încearcă să pătrundă abuziv într-o locaţie sau zonă. Pentru mediul comercial sau rezidenţial OPTEX va prezenta şi modelul SL-TNR, un senzor wireless ce funcţionează cu baterii universale.

În ultima zonă a standului, OPTEX va prezenta senzori wireless de exterior, inclusiv VX Shield, model potrivit pentru aplicaţiile IOT. Acesta poate trimite alarme către alte dispozitive precum smartphone-uri, tablete sau staţii de monitorizare. Dacă sunteți în zilele de 20-22 iunie la Londra, vă invităm să vizitați standul OPTEX – E600 pentru o experiență la fața locului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *