creative night talks
Shadow

OPTEX anunţă lansarea senzorului de detecţie RADAR

OPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluţii de detecţie, anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a unei noi serii de senzori radar, REVEAL. Noile dispozitive oferă o detecţie timpurie şi analiza live a posibilelor ameninţări şi pot fi folosite pentru a securiza centrale electrice, rafinării de petrol sau gaze, unităţi militare sau alte instituţii ce necesită un grad ridicat de detecţie şi nu dispun de un gard de delimitare a perimetrului.

Senzorul face parte din portofoliul Fiber SenSys, o companie parte din grupul OPTEX, specializată în dezvoltarea de produse şi soluţii de securitate dedicate mediului guvernamental, militar, centrelor de infrastructură critică sau rafinăriilor de exploatare. Compania este renumită pentru dezvoltarea primului şi singurului senzor de detecţie ce deţine certificarea U. S. Military PL1 Nuclear (Priority Level 1).

senzor de detectie RADAR

Acoperire completă

Senzorul REVEAL poate identifica mai multe ţinte simultan şi poate înregistra orice mişcare a acestora, pentru ca agenţii de securitate să poată şti în permanenţă toată activitatea intruşilor şi poziţia lor.

Detectorii RADAR pot fi grupaţi în diferite sisteme, utilizatorii putând folosi mai multe unităţi centrale pentru a acoperi o suprafata cât mai mare. Fiecare senzor transferă datele către unitatea de procesare, aceasta generând în timp real indicatori vizuali de detecţie disponibili prin intermediul unei platforme web intuitive şi rapide. Aceasta poate fi accesată atât prin intermediul unui PC, cât şi cu ajutorul unui smartphone cu iOS sau Android.

Senzorii pot fi instalaţi rapid, fără ca integratorul să aibă nevoie de cunoştinţe tehnice complexe, iar alimentarea este PoE prin intermediul conectorului RJ45, 10/100 Mbps. Neavând piese în mişcare, fiabilitatea produsului este extinsă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *