Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Opt noi concurenti cu voci incredibile, invingatori pe scena Vocea Romaniei

Aseară, telespectatorii au avut parte de o ediție incendiară Vocea României, care a avut toate ingredientele unui show de proporții. Audițiile pe nevăzute au continuat cu concurenți și susținători emoționați, antrenori entuziasmați, scaune întoarse și voci care au stârnit reacții surprinzătoare.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:53, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:53, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor aproape 2.5 milioane de români.

A treia ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13.9 puncte de rating și 32.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.6 puncte de rating și 17.8% share.

Spectacol, surprize pentru antrenori și decizii neașteptate

Cea de-a treia ediție Vocea României a adus aseară multe surprize, voci puternice, decizii neașteptate și un spectacol desăvârșit. Nu au lipsit nici filozofia sau momentele amuzante. Concurenții au venit plini de emoții, dar cu speranță că vor reuși să impresioneze, însă doar opt dintre ei au întors scaunele antrenorilor și merg mai departe spre marele trofeu Vocea României.

Sabrina Stroe a fost cea care a deschis show-ul aseară. Concurenta a interpretat melodia Billie Jean într-o manieră inedită, iar vocea ei puternică i-a făcut pe Tudor și Moga să se întoarcă pentru ea. Antrenorii au fost încântați de nebunia ei de pe scenă, iar Tudor i-a spus: “La ce curent funcționezi, 110 sau 2.20? Ai fost foarte bine, ai transmis!”, și a reușit să o aducă pe Sabrina în echipa lui.

Armand Murzea  a cântat o melodie country, Your man, cu care l-a convins pe Tudor că merită să meargă mai departe. Misiunea antrenorului a fost una simplă de data aceasta, s-a întors și l-a luat pe Armand în echipa lui, dar nu înainte de a-i spune: “Sper să vrei să încerci să părăsești la un moment dat puțin zona asta și să încercăm și alte lucruri. Bine ai venit în echipa mea!”.

Bogdan Vlădău a cântat aseară din spatele cortinei melodia Use somebody și a arătat încă o dată că doar vocea contează! Loredana și Moga au apreciat vocea și interpretarea lui Bogdan și au încercat să-l convingă să meargă în echipa lor. “Ești un om cu foarte multe talente! Mi-a plăcut nota înaltă pe care ai luat-o, care a fost neașteptată.”, i-a transmis Loredana. Decizia concurentului a fost simplă în cele din urmă și a ales să meargă în echipa preferatei lui, Loredana.

Cu toate că este o fire timidă, Mădălina Rusu a urcat pe scenă și a demonstrat atunci când a cântat melodia Proud Mary că are o voce puternică. Concurenta a fost plină de energie, pe care a reușit să i-o transmită și lui Moga. Antrenorul a fost singurul care s-a întors aseară la momentul Mădălinei, dar fericit de alegerea făcută, a spus: “Mi-a plăcut dinamica vocii tale și-mi place că ai tupeu! Bine ai venit în echipa mea!”.

Cea mai mare surpriză a serii a fost Mihai Rait Dragomir. Actorul din Las Fierbinți a venit însoțit de colegii săi din îndrăgitul serial de comedie, care l-au susținut în momentul în care acesta a cântat melodia Zaraza. Interpretarea lui i-a impresionat pe Loredana, Smiley și Moga, iar antrenorii s-au întors și au făcut tot posibilul să îl aducă în echipa lor. “Acum îmi dau seama ce mișto arăți de fapt! Nu am știut că ai așa voce! Nu-mi vine să cred! I love you, Mișu!”, i-a spus Loredana, în a cărei echipă Mihai a decis să meargă.

Andreea Vătavu a cântat melodia Hey Mama și a demonstrat că vocea ei puternică merită să continue drumul în competiție. Scaunele lui Smiley și Moga s-au întors, iar la finalul momentului cei doi au încercat să o convingă să se alăture echipei lor. Andreea i-a ascultat cu atenție, dar alegerea ei a fost echipa Smiley. “Pentru mine a fost foarte ofertant! Îmi placi! Bine ai venit în echipa mea!”, i-a spus antrenorul.

Încă de la primele note cântate de Andrei Vitan, toți cei patru antrenori au apăsat pe buton și s-au întors. Melodia Feeling good i-a pus concurentului vocea în valoare, cu care a reușit să-i impresioneze pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga. “Vocea ta are mai mult decât tehnică, are emoție! Iar emoția e benzina unei piese. Ai o voce foarte bine pusă la punct!”, i-a spus Moga, care a reușit să-l ia pe Andrei în echipa lui.

Și Florentina Ciună i-a cucerit pe toți cei patru antrenori cu vocea sa plină de forță. Concurenta a interpretat piesa Fallin’ și i-a determinat pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să lupte pentru ea. “Eu cred că pot să-ți ofer mai mult. Eu pun pariu pe emoție!”, i-a spus Tudor. După minute bune în care toți patru au venit cu argumente pentru a o convinge să meargă în echipa lor, Florentina a decis să se alăture echipei lui Tudor.

Încă opt concurenți continuă drumul în competiția vocilor. Aseară, Tudor a adus încă 3 concurenți în echipa sa, Loredana și Moga câte doi concurenți, iar Moga unul. După cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute, echipa Tudor are 8 concurenți, echipele Loredana și Moga câte cinci, iar echipa Smiley șase concurenți.

Vocea României revine și vinerea viitoare cu noi concurenți determinați să impresioneze și să continue lupta în show, momente surprinzătoare, decizii neașteptate și multe surprize.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Bucuresti, 03.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *