free download 78 travel guides written by experts

Opt concurenți au reușit să impresioneze antrenorii în penultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României

Căutările pentru cea mai bună voce a sezonului șapte Vocea României au continuat vineri seară. Concurenții au dat totul pe scenă, au făcut spectacol atât în timpul momentului pe care l-au prezentat, cât și după, iar antrenorii și-au întors scaunele atunci când au auzit timbrul vocal de care au mare nevoie în echipele lor. Muzica bună a răsunat aseară în casele telespectatorilor, iar a șasea rundă de audiții pe nevăzute le-a adus acestora nenumărate motive pentru a spune: doar vocea contează!

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:56, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2.3 milioane de români.

A șasea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.7 puncte de rating și 30% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.6 puncte de rating și 18.6% share.

antrenorii Vocea Romaniei 6 octombrie

Forță, energie și voci de neuitat

Concurenții au intrat aseară pe scenă determinați să impresioneze și să continue lupta în competiție, însă numai opt dintre ei au reușit să întoarcă scaunele antrenorilor. Tudor, Smiley, Lori și Despot au fost extrem de atenți, au analizat fiecare notă atinsă de participanți și au luat în echipele lor vocile care le-au transmis forță, energie, dar și emoție sau sensibilitate.

Tudor a adus în echipa sa doi concurenți ale căror voci l-au inspirat: Teodora Rotaru și Oana Cenușe. Deși au numai 18, respectiv 16 ani, fetele l-au cucerit imediat pe antrenor cu vocile lor puternice. Teodora a cântat vineri în forță piesa Believer, demonstrând că are calitățile necesare pentru a deveni un adevărat star rock. Oana a pus foarte mult suflet în interpretarea melodiei Stone cold, a emoționat și a întors toate cele patru scaune, antrenorii fiind uluiți de reprezentația sa fabuloasă.

În cea de-a șasea ediție Vocea României, Smiley i-a spus bun venit în echipa sa Ioanei Barbă. Concurenta a interpretat cu multă sensibilitate melodia Holy grail și în același timp și-a demonstrat și forța vocală ieșită din comun. Ioana a demonstrat că are o voce frumoasă, plină de culoare şi expresivitate, a primit sfaturi utile și continuă zâmbind competiția.

După penultima rundă de audiții pe nevăzute, Lori are în echipa sa încă două voci senzaționale: Rareș Popa și Diana Brescan. Rareș a cântat piesa Beneath Your Beautiful, Despot a apăsat cu sete butonul pentru a se întoarce, iar Lori și-a folosit tocul în același scop. Timbrul vocal al concurentului a emoționat puternic și a smuls ropote de aplauze. Diana a interpretat melodia Video games, a demonstrat că are un potențial vocal extraordinar, a primit felicitări din partea antrenorilor, pe care i-a cucerit cu căldura din vocea sa.

Echipa Despot s-a îmbogățit vineri cu trei noi concurenți: Ramona Dimu, Cristian Goaie și Cosmin Vieriu. Ramona a cântat piesa Wade in the water și a provocat o discuție extrem de interesantă despre muzică în rândul antrenorilor, cărora le-a adus aminte de perioada copilăriei. Cristian a interpretat melodia Dancing on my own, a reușit să întoarcă trei scaune în ultimele secunde ale reprezentației sale, primind laude de la antrenori. Cosmin a cântat aseară Otherside și l-a încântat pe Despot cu modul în care a abordat piesa și cu dovada de curaj pe care a dat-o prin alegerea făcută.

Vinerea viitoare, de la 20:30, dăm sunetul mai tare în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *