free download 78 travel guides written by experts

OPPO anunță lansarea pe plan local a seriei Reno4

Performanțele video ale noului OPPO Reno4 Pro au fost puse în valoare în cadrul celui mai nou videoclip The Motans, filmat integral cu acest model de telefon

OPPO, lider mondial din domeniul tehnologiei, a anunțat astăzi lansarea în România a noii serii OPPO Reno4, incluzând modelele Reno4 Pro, Reno4 Lite si Reno4 Z.

oppo reno4 pro

Cu ocazia prezentării noii game, a fost lansat si videoclipul The Motans – Astrologic Vorbind, filmat integral cu OPPO Reno4 Pro.

Clipul piesei Astrologic Vorbind este primul videoclip filmat integral cu smartphone-uri 5G din România.

Performanțele foto-video revoluționare precum și încărcarea super rapidă de 65W Super VOOC 2.0, dar și conectivitatea 5G fac din modelul OPPO Reno4 Pro telefonul perfect pentru utilizatorii care vor să se exprime într-un mod creativ fără a depune efort.

În același timp, noua gamă integrează spiritul tânăr și energic reprezentat de The Motans, motiv pentru care realizarea videoclipului pentru piesa Astrologic Vorbind, a fost modalitatea firească de a promova performanțele video ale Reno4 Pro.

„Suntem foarte entuziasmați să lansăm în România cele mai noi telefoane din seria Reno4. Continuând tradiția popularei serii Reno, modelele OPPO Reno4 integrează cele mai noi funcții pentru a-i încuraja pe utilizatori să își folosească creativitatea și să se bucure de fiecare minut din timpul lor. Mai mult, seria OPPO Reno4 Pro ilustrează perfect ADN-ul brandului, care inovează dezvoltând tehnologii axate pe nevoile consumatorilor și care oferă o experiență de utilizare excelentă.” a declarat Shaohua Yang, General Manager Green Leaves Technical Distribuitor Unic Autorizat OPPO.

“A fost o experiență inedită filmarea clipului, dar rezultatul și calitatea producției nu diferă de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toți îl trăim sau ne dorim să fim acolo și visăm la acea clipă perfectă. Bucurați-vă de ea și de ceea ce simțiți atunci când o ascultați”, a declarat Denis Roabeș – The Motans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *