free download 78 travel guides written by experts

Opinia Timisoarei creste si se imbunatateste!

Dacă agenţia de publicitate Innuendo Advertising creşte într-un an cât alţii în zece, a venit timpul să facem acelasi lucru şi cu ziarul.

Odată cu sărbătorirea a 6 luni de Opinia Timişoarei am lansat campania-”Opinia Timişoarei cel mai citit săptămânal din Timişoara”.Campania presupune adunarea a cât mai mulţi cititori în fiecare joi timp de 6 luni într-o locaţie aglomerată din Timişoara, pentru a citi împreuna  ziarul.

Tot azi 20.11.2008 lansăm oficial şi noul site opiniatimisoarei.ro

Noul site vine din nevoia de a stiliza imaginea şi de a facilita accesul la informatie cât mai usor şi profesionist pentru toţi timişorenii care consideră că opinia lor contează; tocmai de aceea avem ca năutate şi serviciul de newsletter.

OpiniaTimisoarei.ro este refăcut atât din punct de vedere al imaginii-o nouă grafică cât şi din punct de vedere al complexităţii; Are un forum nou ;este organizat în secţiuni specifice cu rubrici noi: sondaj, concurs, hartă virtuală, blog, utile(mersul trenurilor, telefoane utile, taxi), timp liber; blogurile redactorilor si directorului Ciprian Voin pentru a-i putea citi cât mai mult.

Siteul are rss, iar grafica şi structura permite posibilitatea de comentarii la articole.

De asemenea toţi cei interesaţi pot downloada întreaga colecţie a ziarului, îşi pot exprima opinia despre articolele apărute direct, fără înregistrare, îşi pot posta opiniile pe forum sau pe blog, se pot informa cu cele mai proaspete ştiri şi cu informaţii utile.

Dacă vrei să fii un timişorean informat accesează opiniatimisoarei.ro, spune-ţi părerea şi vino cu noi în fiecare joi să citim ziarul împreună.

Opinia Timişoarei CONTEAZĂ!

Bucuresti, 21.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *