free download 78 travel guides written by experts

Opere de arta la suta de grame, mere in loc de sampanie si caini care salveaza oameni

la “Aprozaru’ lu’ Costache” din Palatul Parlamentului!

Joi, 4 martie 2010, la ora 18:15, va avea loc vernisajul expozitiei de arta “Aprozaru’ lu’ Costache”. Aproximativ 100 de lucrari in tehnica ulei pe panza ale artistului Costache Popescu Ghergani vor aduce un suflu de prospetime in sala de expozitii Constantin Brancusi din Palatul Parlamentului.

Expozitia propune uitarea tabuurilor citadine si reintoarcerea la natura, copilarie si joaca. Multe dintre picturile artistului scot la iveala o lume demult uitata, cea a personajelor de poveste, a jucariilor, a fructelor si legumelor, dar si a animalelor. De aceea, artistul a tinut neaparat sa-i invite la vernisaj si pe cei mai buni si devotati prieteni din lumea necuvantatoarelor.

Astfel, Foca, Tibi si Codrut, cainii VIER PFOTEN care fac terapie cu micutii cu dizabititati din diferite centre specializate, vor fi prezenti si ei la vernisaj. Pentru prima data, niste caini care acum ceva timp nu aveau stapan, vor intra in Palatul Parlamentului. Desi ideea pare cu siguranta una trasnita, mesajul pe care artistul doreste sa-l transmita este acela ca prin munca lor, acesti caini “maidanezi” nu numai ca sunt utili comunitatii dar chiar salveaza vieti.

Iubitorii de arta vor putea achizitiona lucrari “la suta de grame” sau “la kilogram”, exact ca la aprozar. Iar in loc de sampanie, vizitatorii vor fi serviti cu mere de la tara, din ladite de lemn.

Expozitia va fi deschisa intre 1 si 31 martie, scopul acesteia fiind acela de a bucura atat doamnele si domnisoarele cu martisoare inedite sub forma de fructe si legume, cat si domnii care vor avea la dispozitie “instrumentele” cele mai iubite ale copilariei: mingea de fotbal si portile aferente. Si copiii se vor bucura de aceste cadouri nonconformiste ce semnifica venirea primaverii, dar si de prezenta celor trei “campioni” patrupezi, Foca, Tibi si Codrut.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *