free download 78 travel guides written by experts

Operatiuni spectaculoase, situatii limita, misiuni sub acoperire

Maine seara, de la ora 23:00, indragitul  jurnalist de investigatii revine in fata telespectatorilor cu un nou sezon exploziv „Sabbagh in actiune”

Un nou sezon „Sabbagh in actiune” debuteaza maine seara, la ora 23:00, la Kanal D, cu dezvaluiri in premiera!

De aceasta data, Christian Sabbagh se afla pe urmele infractorilor ce ii pun in pericol pe romanii care pleaca la munca in strainatate. Agoniseala pentru familiile aflate in tara, dar si vietile acestora sunt adesea puse in pericol.

In prima editie a noului sezon „Sabbagh in actiune” descoperim si amanunte nestiute despre celebra masina cautata de politistul Godina. Politistul s-a implicat in cazul unui accident teribil, in urma caruia o femeie si-a pierdut viata. Tanarul sofer fara permis a fugit de la locul faptei, iar Godina s-a implicat in cautarea faptasului apeland la ajutorul internautilor pentru ca soferul masinii sa fie gasit.

„Ne intoarcem din vacanta cu forte proaspete si cu materiale exploziv, asa cum i-am obisnuit pe telespectatori. Suntem gata sa le aratam adevarata fata a lumii in care traim pentru ca ei sa stie ce pericole ii pandesc la fiecare pas. Venim si in sprijinul romanilor care pleaca la munca in strainatate si care devin victime ale fenomenului infractional. De asemenea, va vom prezenta maine seara  informatii in premiera despre soferul fara permis care a ccidentat mortal o femeie si a parasit locul faptei”, spune Christian Sabbagh.

Nu pierdeti, incepand de maine seara,  in fiecare vineri, de la ora 23:00, un nou sezon exploziv „Sabbagh in actiune”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *