free download 78 travel guides written by experts

Opening Act

începe sâmbătă, 6 octombrie, la 21:00, numai la E! Entertainment Television

Noul show muzical de la E!, produs de Nigel Lythgoe (un renumit producător englez, câștigător al premiului Emmy) revoluționează lumea reality-show-urilor ce descoperă talente! În Opening Act – care va avea premiera sâmbătă, 6 octombrie, ora 21:00, numai la E! – veți vedea o echipă de artiști celebri care caută, pe Internet, tineri amatori înzestrați cu talent muzical, pentru a le da o șansă unică: aceea de a cânta în deschiderea unui concert susținut de unul dintre cântăreții faimoși care participă la show.

Spre deosebire de celelalte producții de acest gen, la Opening Act nu există un juriu care să exclame sau să aplaude și nici preselecții, audiții sau runde preliminare. Fiecare trupă sau solist muzical are doar câteva zile la dispoziție ca să se pregătească pentru marele spectacol, după vizita-surpriză a gazdelor emisiunii, care le dă o șansă unică, pe care nici nu o credeau posibilă. Publicul urmărește evoluția acestor tineri talentați, de la faza în care sunt doar niște amatori obscuri, până la marele concert, care le-ar putea schimba destinele!

O premieră în peisajul mediatic, Opening Act va scoate la iveală nu numai câteva talente ieșite din comun, până acum complet necunoscute, ci și emoțiile care însoțesc parcursul acestor tineri în drumul lor către o scenă de proporții. Produs de Nigel Lythgoe Productions, Opening Act va avea premiera sâmbătă, 6 octombrie 2012, la ora 21:00, numai la E!

Într-o lume dominată de online, unde succesul se măsoară în numărul de vizitatori și pagini vizualizate, lansarea unei noi cariere muzicale este, de cele mai multe ori, un vis de neatins. Dar, fără ca acești interpeți să aibă vreo bănuială, Lythgoe și echipa sa sunt surprinși de ceea ce văd și aud pe Internet. Olivia Lee – o prezentatoare de televiziune consacrată, cunoscută mai ales datorită colaborării cu emisiunea The Tonight Show With Jay Leno – îi vizitează, apoi, pe cei aleși, pentru a le da marea veste: videoclipurile postate de aceștia online le-au deschis poarta către un viitor la care nici măcar nu se așteptau! În foarte scurt timp, cântăreții vin la Hollywood, pentru o pregătire intensivă, sub îndrumarea unor “grei” ai industriei muzicale, pentru ca, în final, să aibă șansa de a urca pe scenă într-o reprezentație unică, ce le poate schimba viața.

Fiecare interpret va cânta în deschiderea unui concert susținut de un artist sau o formație de talie internațională, aflați în turneu mondial: Nicki Minaj – care cântă la James L. Knight Center, din Miami, Florida, Rod Stewart – în concert la Caesars Palace, Las Vegas, Nevada, LMFAO – Amway Center, Orlando, Florida (ca parte a turneului ‘Sorry for Party Rocking’, prezentat de Redfoo și Cherrytree Records), Brad Paisley – Shoreline Amphitheater, Mountain View, California, Jason Aldean – Oak Mountain Ampitheatre, Birmingham, Alabama, Jason Mraz – Waikiki Shell, Honolulu, Hawaii și Gym Class Heroes – El Paso, Texas.

Nu ratați niciun detaliu din noul show săptămânal Opening Act, care va avea premiera sâmbătă, 6 octombrie 2012, la ora 21:00, numai la E! Entertainment Television!

Bucuresti, 05.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *