free download 78 travel guides written by experts

Open Performance Architecture pentru controlul complet al securitatii

Arhitectura accelerează controlul securităţii în profunzime şi răspunde necesităţilor throughput ale reţelelor complexe

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat îmbunătăţirea Open Performance Architecture, un cadru de lucru pentru accelerare ce combină cele mai înalte niveluri de securitate cu performanţa breakthroughului şi fiabilitatea. În acest fel,  obţinem controlul securităţii în profunzime la viteze multi-gigabit. Cadrul de lucru este o componentă a Arhitecturii de Securitate Unificate de la Check Point şi este disponibil în linia de gateway-uri de securitate pentru reţea VPN-1 Power.

Într-o perioadă în care noile aplicaţii şi ameninţări devin din ce în mai complexe  – cerând un nivel de control mai profund şi complet – clienţii au nevoie de o performanţă a securităţii mai mare pentru a-şi păstra reţelele sigure. Open Performance Architecture de la Check Point este cea mai rapidă şi mai flexibilă arhitectură pentru protejarea împotriva ameninţărilor prezente şi viitoare, în timp ce menţine performanţa la un nivel foarte înalt. Combină tehnologiile patentate de accelerare a securităţii ClusterXL Smart Load Balancing şi SecureXL Security Acceleration cu tehnologia CoreXL multi-core acceleration (în curs de patentare). Aceste trei praguri de securitate permit clienţilor să obţină niveluri de performanţă ridicate şi predictibile chiar şi atunci când implementează reguli de securitate stricte, inclusiv prevenirea accesului neautorizat.

Principalele tehnologii şi beneficiile clienţilor Check Point Open Performance Architecture:

·    CoreXL: tehnologia de accelerare CoreXL multi-core beneficiază de procesoarele multi-core pentru a oferi niveluri de securitate înalte, împărţind dinamic încărcătura între toate nodurile unui CPU. Acest lucru permite clienţilor să activeze prevenirea accesului neautorizat cu un profil de protecţie strict pe un gateway de perimetru, în timp ce menţine un nivel ridicat de performanţă.
·    SecureXL: Accelerarea securităţii SecureXL îmbunătăţeşte performanţa, transmiţând deciziile de securitate la un nivel hardware dedicat sau la un nivel software virtual, făcând procesarea securităţii mai eficientă.
·    ClusterXL: ClusterXL îmbunătăţeşte scalabilitatea near-linear, combinând multiple gateway-uri VPN-1 în grupuri, oferind performanţă îmbunătăţită şi fiabilitate.

"Este un mit din industrie că un nivel ridicat al performanţei poate fi atins doar cu arhitecturi personalizate, închise. Totuşi, aceste arhitecturi pierd performanţă pe măsură ce noi ameninţări şi aplicaţii apar“, a declarat Dorit Dor, vice president of products Check Point Software Technologies. "Open Performance Architecture de la Check Point se adaptează noilor tehnologii şi ameninţări şi protejează aspectul schimbător al performanţei securităţii pe măsură ce ameninţările aplicaţiei şi extinderea multimedia se înmulţesc", a mai spus Dor.

Open Performance Architecture de la Check Point combină tehnologiile de securitate foarte bune cu progresele de hardware open pentru a păstra clienţii protejaţi. Combinând tehnologiile de accelerare a securităţii patentate cu cercetarea şi dezvoltarea de la cel mai mare producător mondial de calculatoare cum este Intel, Check Point furnizează performanţă ridicată cu securitate avansată.

Bucuresti, 19.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *