free download 78 travel guides written by experts

Open Culture Week – British Council te scoate

din rutina zilelor de toamnă

Între 29 octombrie şi 2 noiembrie, British Council te invită la Open Culture Week, o săptămână întreagă de distracţie şi consultanţă. Dacă vii la evenimentele noastre, vei putea lua parte la concursuri, prezentări, expoziţii, lansări de carte sau călătorii gastronomice. Programul complet se găseşte pe www.britishcouncil.ro/opencultureweek, unde trebuie să îţi rezervi online un loc la oricare din evenimentele prezentate.

Colour Brit – este un concurs de pictură pentru copiii între 9-13 ani, unde îşi pot imagina Marea Britanie în culori şi pot câştiga premii care să le încânte orele libere.
Un britanic îi spune copilului tău o poveste – o sesiune de storytelling din „Nu am făcut nimic rău”, o carte de Rachel Hausfater.

Lansare de carte – unde vei sta de vorbă cu Suzi Curtis despre ultima sa carte „Crossing Borders” şi despre personajul principal Caroline care călătoreşte din Londra la Bucureşti şi are de trecut graniţele fizice, culturale şi, mai ales, emoţionale dintre cele doua oraşe.

See the Difference – Taste the Difference, este o călătorie culinară britanică şi o prezentare a evenimentelor Britorama de la Sibiu, urmate de o degustare a diferenţelor tradiţionale dintre bucătăriile celor două regiuni.

Expoziţia foto – o selecţie din Picture Editors’ Awards 2007, competiţie care premiază cele mai bune fotografii de jurnalism din Marea Britanie şi Irlanda. Aceste premii, fondate în 1993 de către un grup de fotoreporteri, promovează fotojurnalismul de calitate din Marea Britanie şi Irlanda şi sunt o recunoaştere oficială a celor mai buni fotografi din acest domeniu.

BritLit in Network Central – vei participa la o discuţie cu Lidia Vianu despre autori britanici şi despre literatura contemporană. Profesoară de literatură contemporană britanică la Universitatea Bucureşti, Lidia Vianu a iniţiat, cu susţinerea British Council, o colecţie dedicată dar şi o colecţie despre critica literară britanică.

Cum să te prezinţi la un interviu de angajare în limba engleză – acum este momentul să înveţi ce să faci, ce să spui şi cum să spui în limba engleză pentru a obţine job-ul dorit.

Tur de biblioteca – te ajutăm să descoperi cele mai bune modalităţi de a-ţi petrece timpul liber şi de a-ţi îmbunătăţi cunoştinţele de limba engleză.

Tur de biblioteca pentru copii – în care prezentăm secţiunea dedicată în întregime celor mici în Network Central: DVD-uri, jocuri pe calculator, cărţi şi reviste.

Quick Placement Test – vei putea da un test rapid pentru a-ţi evalua corect cunoştinţele de limba engleză.

Ce examen ţi se potriveşte? – vei afla ce trebuie să faci pentru a trece cu succes un examen de limba engleza.

Dacă eşti reprezentant al presei, accesează site-ul www.britishcouncil.ro/opencultureweek , alege-ţi evenimentele la care vrei să participi şi confirmă la irina.georgescu@britishcouncil.ro sau la 0720 022 147. Nu trebuie să te înregistrezi online.

Bucuresti, 26.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *