free download 78 travel guides written by experts

One United Properties a primit premiul pentru cel mai nou jucător pe piața office la Forbes Best Office Buildings 2018 Awards

La finalul lunii februarie a acestui an, în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings 2018 Awards, One United Properties a primit premiul pentru cel mai nou jucător pe piaţa imobiliară de birouri. Aflată la a patra ediţie, gala își propune ca în cadrul evenimentului să-i recunoască și să-i recompenseze pe actorii principali ai acestui segment de piaţă.

Anul trecut One United Properties, principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, a anunțat înființarea diviziei One Office, în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, un dezvoltator experimentat de clădiri de birouri. Mai mult, la începutul acestui an compania One United Properties a anunțat și investiția a 100 de milioane de euro în fosta platformă Automatica, situată la intersecția Bulevardului Mircea Eliade cu Calea Floreasca, aflată momentan în paragină, contribuind astfel la îmbunătățirea întregului Cartier Floreasca. One United Properties va dezvolta în această locație un proiect multifuncțional de anvergură, compus dintr-un proiect rezidențial exclusivist – One Mircea Eliade, o clădire de birouri reprezentativă – One Tower, precum și o zonă comercială ce va fi dezvoltată de Auchan România.

premiu One United Properties a primit premiul la Forbes Best Office Buildings 2018 Awards

Cel mai recent număr al revistei Forbes dezvăluie mai multe detalii despre planurile de viitor ale celor doi fondatori One United Properties, Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Cei doi povestesc în numărul din martie al cunoscutei reviste despre începuturile companiei și planurile de viitor. În cei 9 ani de când au pus împreună pe picioare One United Properties, cei doi au aplicat în business-ul lor o strategie pe cât de simplă, pe atât de eficientă: muncă, disciplină și echilibru.

Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu vorbesc pe larg în cel mai nou număr al revistei Forbes, dedicat dezvoltării de zona de construcții office, și despre planurile de dezvoltare a fostei platforme Automatica, situată la intersecția Bulevardului Mircea Eliade cu Calea Floreasca. Investiția de 100 de milioane în această zonă urmează să contribuie simțitor la dezvoltarea și înfrumusețarea întregului Cartier Floreasca.

Așa cum sunt toate clădirile ridicate până acum de One United Properties și viitoarele proiecte vor fi foarte eficiente din punct de vedere energetic, certificate Green și sustenabile, cu impact minimal asupra mediului. Investiția în fosta platformă Automatica nu se va face numai în zona construită, ci și în infrastructura rutieră și în dezvoltarea a 1200 de locuri de parcare prevăzute pentru fluidizarea traficului. Astfel, infrastructura va fi modernizată în cadrul unui proiect amplu desfaşurat de investitor. Calea Floreasca va fi lărgită de la 4 la 6 benzi, respectiv o bandă suplimentară pentru fiecare sens de mers. Intersecţia Glinka – Floreasca va fi, de asemenea, reconfigurată pentru a îmbunătăți condițiile de trafic existente. O nouă soluție de trafic va fi implementată în urma creării unei noi linii de decelerare dinspre Bulevardul Mircea Eliade, care va îmbunătăți timpul de așteptare la intersecție și va eficientiza sistemul de trafic – solutie realizată prin donarea unei suprafețe de teren de 1.100 mp de către One United Properties orașului București.

Despre cum a fost gândită transformarea fostei platforme Automatica, beneficiile pe care le oferă atât utilizatorilor, cât şi locuitorilor cartierului Floreasca, dar și care sunt celelalte proiecte One United Properties în curs de dezvoltare și finalizare, cititorii pot afla din cel mai recent număr al revistei Forbes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *