Holde Textil Expo

One United Properties dezvoltă divizia One Office

One United Properties, principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, înființează divizia One Office, în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, un dezvoltator experimentat de clădiri de birouri.

Ionuț Dumitrescu este fondatorul companiei Eurisko Real Estate Consulting (1997), care avea să devină una dintre cele mai mari și puternice companii din România, vândută în anul 2007 către liderul mondial de profil, CB Richard Ellis. În 2003 a fondat Building Support Services, cea mai mare companie de administrare a imobilelor din România, ale cărei acțiuni le-a vândut mai apoi unui consorțiu de investitori internaționali în 2006. În 2008, Ionuț Dumitrescu a înființat Element Development, o companie de investiții și dezvoltare imobiliară axată pe oportunitățile imobiliare rezidențiale și comerciale din România și tot el și-a pus semnătura și pe complexul de birouri „The Bridge”, cel mai mare business park din zona Grozăvești-Orhideea.

Ionut Dumitrescu

De curând, Ionuț Dumitrescu s-a asociat cu One United Properties pentru a dezvolta divizia One Office destinată construcției de clădiri de birouri.

„Mă bucur foarte mult să intru ca acționar în One Office, divizia de dezvoltare de birouri a One United Properties, nu numai pentru faptul că aici există o echipă extrem de valoroasă, căreia sunt încântat să mă alătur, ci și pentru faptul că voi putea să-mi aduc aportul într-o zonă în care sunt specializat”, spune Ionuț Dumitrescu care se va ocupa de dezvoltarea de birouri în cadrul grupului, dar și de achiziția de terenuri și închiriere a proiectelor.

Ionuţ Dumitrescu va fi partener pe divizia One Office şi este deja membru în consiliul de administraţie al One United Properties..

„Parteneriatul cu Ionuț Dumitrescu reprezintă o decizie strategică de extindere a companiei noastre pe zona de dezvoltare de proiecte de birouri, care credem că va crește profitabilitatea companiei și va acoperi în același timp și o necesitate a pieței. Suntem bucuroși să dezvoltăm acest proiect nou în parteneriat cu un profesionist în domeniul clădirilor de birouri precum este Ionuț”, spune Victor Căpitanu, fondatorul One United Properties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *