free download 78 travel guides written by experts

OMV Petrom, Leo Burnett Romania, The Geeks si MSLGROUP The Practice invita mii de romani sa sustina

#Suntemcuvoigimnastele la Campionatele Europene de Gimnastică și le transmit un mesaj încurajator: #suntemcuvoi

Campionatele Europene de Gimnastică se desfășoară, între 13 și 19 aprilie 2015, la Montpellier, în Franța. De pe 13 până pe 16 aprilie au loc calificările în finala competiției, urmând ca cele mai importante întreceri să fie difuzate și în țară între 17 și 19 aprilie. OMV Petrom, Leo Burnett România, The Geeks și MSLGROUP The Practice dau startul campaniei de susținere a echipei feminine de gimnastică la Campionatele Europene ce se desfășoară în perioada 13 – 19 aprilie la Montpellier, în Franța. #suntemcuvoi devine încurajarea de acasă, menită să le arate fetelor că toată lumea le susține și le aplaudă la fiecare flick la bârnă sau Tsukahara echer la sol.
Echipa feminină de gimnastică reprezintă mândria românilor de pretutindeni, fiind singura care a reușit performanța de a își disputa, de la egal la egal cu marile puteri mondiale (SUA, Rusia și China) cele mai înalte trepte ale podiumului.
Campania #suntemcuvoi este, începând de astăzi, modul prin care toți cei de acasă pot să se mândrească mai departe cu performanțele gimnastelor din echipa României, sau le pot transmite încurajări din fața televizorului pentru evoluțiile din cadrul Campionatelor Europene din Franța.

#Suntemcuvoi

Fanii echipei feminine de gimnastică a României își pot urca fotografiile de încurajare, împreună cu mesajul pe care vor să-l transmită gimnastelor, în aplicația de Facebook #suntemcuvoi (https://apps.facebook.com/suntemcuvoi/). De asemenea, toate mesajele de susținere pot fi însoțite de hashtag-ul #suntemcuvoi, astfel încât toate gândurile frumoase să se îndrepte, în cel mai scurt timp, către sportivele din echipă. Campania #suntemcuvoi este găzduită pe pagina oficială de Facebook Gimnastele României (https://www.facebook.com/GimnasteleRomaniei), unde fanii pot folosi același hashtag #suntemcuvoi pentru a susține echipa României.

Pe lângă aplicația #suntemcuvoi, campania are un site dedicat www.suntemcuvoi.ro, unde puteți afla componența lotului, poveștile fetelor, știri și informații instant despre performanțele echipei de gimnastică la Campionatele Europene.

“Am hotărât să devenim galeria de acasă care susține echipa feminină de gimnastică și care îi stă alături în drumul spre performanță și spre prima treaptă a podiumului european. Echipa de gimnastică feminină reprezintă unul din cele mai mari motive de mândrie ale românilor, iar această campanie este modul prin care OMV Petrom continuă împreună cu toți fanii acestui sport, povestea de succes a gimnasticii românești”, a declarat Liliana Stănculeț, Corporate Brand Manager OMV Petrom.

În spatele acestei campanii stă o echipă care, împreună cu OMV Petrom și Leo Burnett România, este alături de performanțele gimnasticii românești și crede în puterea românilor de a deveni cei mai puternici susținători de la Campionatele Europene: agenția de digital The Geeks, agenția de PR MSLGROUP The Practice, agenția de media Optimedia, PRO TV și First Content Studio.

Bucuresti, 09.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *