free download 78 travel guides written by experts

Omnicom Media Group este cea mai premiata retea de media din lume

conform The Gunn Report

Omnicom Media Group Worldwide, divizia de media a Omnicom Group Inc, lider in industria de marketing si comunicare la nivel international, ocupa primul loc in clasamentul celor mai premiate retele de media din lume, potrivit ultimului raport « The Gunn », studiu care evalueaza creativitatea in media la nivel mondial. Cu 461 de puncte, OMG Worldwide a surclasat in 2007 holdinguri de media precum Group M, care a inregistrat 350 de puncte sau Publicis Group Media, cu 253 de puncte.
       
Conform aceluiasi raport, OMD, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Worldwide, este, pentru al patrulea an consecutiv, agentia de media a anului. Aceasta isi pastreaza pozitia de lider al topului agentiilor de media, cumuland in 2007 234 de puncte, mai mult decat Mindshare (110 puncte) sau BBDO (101 puncte), ocupantele urmatoarelor doua pozitii din clasament.
       
« Este extrem de satisfacator faptul ca OMD este pentru al patrulea an agentia de media a anului, potrivit celor de la The Gunn Report. Sunt, de asemenea, foarte multumit si de faptul ca Omnicom Media Group a ajuns pe primul loc in topul mondial al retelelor de media. Ambele premii sunt un tribut extraordinar pentru oamenii nostri din toata lumea – din OMD si OMG – pentru aptitudinile, dorinta si determinarea lor de a gandi idei de media care sa iasa din tipare si care sa livreze rezultate reale clientilor nostri », a declarat Daryl Simm, presedinte si CEO al Omnicom Media Group Worldwide si CEO al OMD Worldwide.
       
In Romania, Omnicom Media Group Worldwide este reprezentata prin OMG Romania, care include si OMD Romania. « Este o onoare sa facem parte din cea mai premiata retea de media din lume, Omnicom Media Group Worldwide, si sa reprezentam pe plan local de patru ani agentia de media a anului la nivel international, OMD. Acest lucru ne obliga major in fata clientilor nostri si grupul nou creat in acest an vine sa sustina structura necesara pentru  implinirea acestor exigente », a declarat Carmen Tanasie, CEO Omnicom Media Group Romania, care include OMD Romania.
.

Bucuresti, 11.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *