free download 78 travel guides written by experts

Omer Netzer – Couldn’t Love Love You More (Noy Alooshe Remix)

“Una dintre cele mai mari descoperiri din ultimul an.” – Galgalatz

“Netzer este remarcabil in muzica indie cu vocea sa puternica si expresiva.” – Ben Shalev, “Galeria”

“Vocea lui Netzer suna si se simte ca Memphis Tennessee pe malul Mississippi-ului.” – “Noise”

Omer Netzer, Couldnt Love Love You More (Noy Alooshe Remix)

Cantaretul, compozitorul si chitaristul Omer Netzer este fara indoiala una dintre cele mai noi si fascinante voci din Israel. Omer are un fel aparte de a canta, pur si natural.

Omer s-a lansat acum un an si jumatate cu piesa “ANGEL”, care a devenit hit in scurt timp. Acesta a fost punctul culminant al celor trei ani de concerte in intreaga tara, castigandu-si un fanbase loial care umplea salile concertelor chiar inainte ca Omer sa ajunga la radio.

Dupa lansarea albumului sau de debut, “GOODBYE SONG”, Omer a avut piese difuzate pe radio, cei de la “GALGALATZ” – cel mai popular canal radio din Israel, fiindu-i alaturi piesa dupa piesa. Albumul de debut cuprinde opt piese scrise si compuse de Omer, ale carui ritmuri de chitara se impletesc perfect cu vocea artistului intr-un sound blues.

In acest an, pe langa concertele sale in Israel, Omer a fost invitat de catre Ambasada Israelului sa participe la mai multe evenimente in Lituania. A cantat si la Berlin, dar si la clubul “B.B. King” din New York. In prezent, Omer lucreaza la cel de-al doilea album.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *