free download 78 travel guides written by experts

Omarion a lansat albumul “Sex Playlist”

Omarion lanseaza mult asteptatul album “Sex Playlist”, acesta fiind primul material al artistului in cadrul casei de discuri MMG/Atlantic, parte a Warner Music Group.

Dupa o pauza de 4 ani, Omarion revine in forta cu acest album indraznet, inovativ prin modul in care imbina elemente de R’n’B si rap. Printre piesele de rezistenta ale materialului se numara “Post to Be (ft. Chris Brown & Jhene Aiko), o piesa produsa de DJ Mustard (care s-a ocupat de productie si pentru Wiz Khalifa, Treyz Songz sau Dolla $ign).

Alte piese care au fost remarcate de publicatii ca VIBE sau Complex sunt “Work” si “You Like It”, Vixen de la VIBE notand, cu aceasta ocazie, ca “Omarion nu dezamageste niciodata.”

Omarion este un superstar de prim rang al secolului al XXI-lea. Actor, autor, producator si artist nominalizat la premiile Grammy si distins cu numeroase discuri de platina, Omarion a impresionat inca de la primul sau album solo in 2005 cand s-a clasat pe prima pozitie in Billboard 200. De atunci, Omarion nu s-a mai oprit din goana spre succes, iar in 2012, si-a unit fortele cu Rick Ross rezultand hitul “Let’s Talk” ce s-a regasit pe compilatia “Self Made Vol. 2”.

Un trailer al albumului “Sex Playlist” poate fi urmarit pe canalul oficial al lui Omarion: https://www.youtube.com/user/omarionmmg.

Bucuresti, 09.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *