free download 78 travel guides written by experts

Omagiul Clubului Lotus Romania pentru Eugen Ionescu-Cristea

Eugen Ionescu-Cristea, fostul mare campion național de Raliuri al României și membru fondator al Clubului Lotus România, a încetat din viaţă sâmbătă, 23 aprilie 2011.

De-a lungul carierei sale a obţinut 36 de titluri de campion naţional la raliuri, viteză în coastă și pe circuit. Forza Rossa și membrii Clubului Lotus România sunt alături de familie și de cei apropiați.

Lucian Șonea, directorul de Marketing al Forza Rossa: ”Eugen Ionescu-Cristea a participat la prima excursie organizată de Clubul Lotus România și am fost uimit de energia și pasiunea pe care o arăta atunci când se afla în preajma unui automobil. Am avut o colaborare, din păcate scurtă dar deosebită, de care ne vom aminti toată viața. Dumnealui va rămâne membru fondator al Clubului Lotus și vom organiza în timpul acestui an un eveniment în memoria sa.”

Ion Bazac, președinte Forza Rossa: ”Este o zi tristă pentru întreaga comunitate auto din România. Prin decesul lui Eugen Ionescu-Cristea, România pierde cel mai mare campion al automobilismului.”

Înmormântarea va avea loc astăzi la ora 12:00 la Cimitirul Bellu.

Bucuresti, 27.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *