metalshow

Omagiere

In dimineata zilei de 4 decembrie, activitatea la Oficiului Postal Bucuresti 39 a fost sistata pentru a omagia un coleg decedat duminica, 3 decembrie. In momentul in care cortegiul funerar a ajuns la oficiul postal, o parte dintre salariati si-au exprimat nemultumirea fata de conditiile de munca si drepturi salariale.

Administratia Postei Romane asigura salariatii ca face demersuri in vederea imbunatatirii conditiilor de munca, dar si de salarizare, in limita fondului de salarii stipulat in Bugetul de venituri si cheltuieli aprobat de Guvernul Romaniei. Pentru anul 2007, administratia spera sa obtina o majorare a fondului de salarii cu 25 de procente fata de anul in curs.

Incepand cu luna noiembrie 2006, 19.000 de salariati ai companiei au beneficiat de o majorare salariala de 8 procente, dupa o crestere de 14 procente acordata incepand cu luna mai a acestui an.

Conform Contractului Colectiv de Munca, Posta Romana a incheiat asigurari de viata si sanatate pentru toti angajatii. Compania a investit sume importante in medicina muncii, toti salariatii beneficiind de control medical periodic gratuit. In plus, pentru al doilea an consecutiv, 21.000 de salariati care lucreaza direct cu publicul vor beneficia gratuit de vaccinare antigripala.

Incepand cu luna decembrie 2006, aproximativ 4.600 de factori postali din tara si din Bucuresti, care distribuie pliante publicitare, vor primi sume suplimentare, media/salariat fiind de circa 50 lei. 

In conditiile in care, incepand de anul viitor, asigurarile private de sanatate vor deveni deductibile, Posta Romana nu va ezita sa incheie astfel de asigurari pentru toti angajatii.

Administratia Postei Romane transmite condoleante familiei indoliate.

Bucuresti, 5.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *