Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Olympus lanseaza camera foto PEN E-P5 in Romania

MGT Educational, unic distribuitor pentru Olympus în România, prezintă vârful de gamă al seriei PEN – Olympus E-P5 pe piaţa locală.

Noul model de cameră foto PEN E-P5 se distinge atât prin capacităţile tehnice avansate, cât şi prin liniile de design unice, care conferă aparatului un aspect retro, mereu în tendinţe.

Cea mai rapidă cameră mirrorless, Oympus E-P5 beneficiază de o viteză a obturatorului de 1/8000 sec. şi tehnologie de ultimă oră încorporată într-o carcasă complet metalică. Senzorul Live MOS de 16 megapixeli, identic cu cel al camerei Olympus OM-D, asigură calitatea superioară a imaginii, urmând linia performanţei aparatelor foto PEN.

Cu o greutate de numai 378 g, PEN E-P5 este o cameră foto portabilă şi uşor de utilizat. Mulţumită caracteristicii de WiFi încorporat, focalizării automate rapide şi controlului manual accesibil, camera foto Olympus E-P5 reprezintă o alegere ideală atât pentru amatorii de imagini frumoase, cât şi pentru profesioniştii în căutarea unui aparat foto portabil.

Camera foto Olympus PEN E-P5 este disponibilă în România, în reţeaua partenerilor MGT Educational, la preţul de 4.499 lei (body) sau 4.999 lei (kit standard cu obiectiv M.Zuiko Digital 14-42 mm 1 :3.5-5.6). Modelul poate beneficia de multiple kit-uri cu obiective interschimbabile şi accesorii, precum vizorul electronic.

Design remarcabil, tehnologie avansată

Marcând aniversarea a 50 de ani de la apariţia faimosului PEN F, noua camera foto Olympus PEN E-P5 păstrează linia de design, pentru aceeaşi eleganţă caracteristică seriei. În plus, construcţia robustă este armonios completată de aspectul neted al camerei, fără şuruburi vizibile. Pentru un plus de personalizare după preferinţele fiecăruia, utilizatorii pot selecta, opțional, pentru integrarea unui grip ergonomic, din lemn natural.

Demonstraţie de performanţă

Olympus E-P5 dispune de un senzor de imagine Live MOS TruePic VI de 16 megapixeli, acelaşi cu cel disponibil în camera foto OM-D, capabil să satisfacă nevoile de calitate ale celor mai pricepuţi profesionişti foto.

Beneficiind de expertiza Oympus de peste 100 de ani în domeniul opticii, PEN E-P5 reprezintă o inovaţie pe segmentul său, fiind prima cameră mirrorless cu obturator mecanic capabil să declanşeze la 1/8000 dintr-o secundă. Utilizând la maximum potenţialul obiectivelor sistem cu luminozitate ridicată, de mare viteză, camera foto PEN E-P5 este capabilă de a capta personajele în mişcare din cadru. Mai mult, cu o diafragmă de 1:1.8, utilizatorii pot crea imagini artistice cu fundal estompat, chiar şi în condiţii de iluminare puternică.

Focalizarea automată rapidă, FAST AF, oferă utilizatorilor opţiunea de a selecta un punct de focalizare automată de mici dimensiuni, izolând parțial un subiect deja încadrat, prrecum un singur grăunte de polen din centrul unei flori. Datorită duratei minime de expunere, PEN E-P5 creşte şansele obţinerii imaginii exact aşa cum o doriţi.

Cameră foto smart, cu WiFi integrat

Noua cameră PEN E-P5 beneficiază de funcţionalitatea WiFi-ului integrat, facilitând încărcarea imaginilor pe internet prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete. Însă, în cazul PEN E-P5, WiFi integrat înseamnă mai mult decât atât : utilizând un smartphone sau o tabletă Apple sau Android, utilizatorul poate controla camera de la distanţă, inclusiv funcţiie de focalizare automată şi declanşare. Suplimentar, utilzatorul poate sincroniza ecranele smartphone-ului sau al tabletei şi cel al camerei, pentru a vizualiza imaginea afişată pe ecranul LCD al camerei pe telefon şi pentru a controla camera PEN prin atingerea ecranului telefonului, ca şi cum ar fi al camerei. Această funcţie este extrem de utilă la alegerea punctului de focalizare cu FAST AF, pentru auto-portrete şi fotografierea subiecţilor dificili, precum animale sălbatice care se pot speria dacă vă apropiaţi prea mult. Mai mult, utilizatorul controlează temporizarea chiar de pe telefon, permiţând accesul prietenilor la imaginile selectate şi, cu ajutorul noului soft Olympus Image Share 2.0, poate folosi smartphone-ul pentru a include informaţii GPS.

Fotografia manuală – niciodată nu a fost mai simplă !

Fotografii profesionişti sau amatorii pasionaţi de setările personalizate vor aprecia în special sistemul 2×2 Dial Control compus din două comutatoare rotative şi un comutator liniar, amplasate în spatele şi deasupra camerei pentru a fi uşor accesibile. La fotografierea manuală, comutatorul liniar amplasat în spatele camerei poate fi mutat cu uşurinţă într-una din cele două poziţii. În prima poziţie permite ajustarea diafragmei prin rotirea comutatorului amplasat în faţa camerei şi alegerea timpului de expunere prin rotirea comutatorului aflat pe spatele camerei. În a doua poziţie, comutatoarele rotative modifică valoarea ISO respectiv dominanta de culoare. Alternativ, utilizatorul poate folosi comutatorul liniar pentru atribuirea altor funcţii.

Noua cameră PEN E-P5 impresionează şi prin stabilizatorul de imagine pe 5-axe, fotografierea secvenţială cu 9cps şi vizorul electronic înclinabil VF-4. Cu un ecran cu 2.360.000 pixeli, vizorul VF-4 permite o încadrare mai simplă şi mai precisă. Acesta comută automat la detectarea ochiului.

Olympus PEN E-P5 este compatibilă cu toată gama Micro Four Thirds, îmbogăţită cu versiunile de culoare neagră ale obiectivelor M.ZUIKO DIGITAL de 17mm 1:1.8, 45mm 1:1.8 şi 75mm 1:1.8.

Caracteristici importante, pe scurt:
· Design unic retro, corp complet metalic, fără şuruburi vizibile
· Cea mai bună calitate a imaginii pentru gama PEN
· Primul obturator mecanic cu viteză de 1/8000 secunde din categoria camerelor mirrorless
· WiFi integrat, conectabil şi operabil cu smartphone
· FAST AF cu Super Spot AF şi Touch Shutter AF
· 2×2 Dial Control – sistem de control personalizabil
· Stabilizarea imaginii pe 5-axe cu IS Auto
· Photo Story şi 12 Filtre Art
· Focus Peaking pe Asistenţă MF
· Fotografiere secvenţială cu 9cps

Specificaţiile produsului pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Pentru cele mai noi specificaţii, vă rugăm să consultaţi website-ul Olympus //www.olympus.ro.

Pentru o descriere mai amplă a funcţiilor, vă rugăm să consultaţi anexa online: //www.olympus-europa.com/corporate/rmt/media/corporate_1/press_release_content/Appendix_EU.pdf.

DESPRE MGT:

MGT Educational a fost fondată în octombrie 1998.

La 15 ani de la acel moment, MGT Educational reprezinta unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie din România, oferind o gamă variată de produse de top, de la camere foto digitale, reportofoane, videoproiectoare şi ecrane de proiecţie, sonorizare pentru camere de conferinţe şi home-cinema, playere şi recordere, stocare media, tablete grafice, scanere, gamă largă de accesorii, soluții de arhivare şi management al documentelor la soluţii de stocare, de back-up şi recovery.

Bucuresti, 13.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *