free download 78 travel guides written by experts

OLX.ro pune la bataie premii in valoare de 74.000 euro in campania Marea Promotie

Începând cu data de 4 septembrie 2014, OLX.ro lansează campania Marea Promoție cu premii în valoare totală de 74.000 euro. Astfel, pe perioada campaniei oricine pune la vânzare minimum 3 obiecte pe OLX.ro, poate câștiga prin tragere la sorți 1000 euro în fiecare zi, iar la final un autoturism marca BMW Seria 3.

Promoția se desfășoară în perioada 4 septembrie – 3 octombrie 2014.

„Pentru că știm că uneori este greu să renunți la lucrurile pe care nu le mai folosești, am decis ca prin campania Marea Promoție să îi provocăm pe toți românii să caute prin casă și să descopere trei obiecte potrivite pentru a fi scoase la vânzare. Pe lângă câștigul obținut din vânzarea produselor pe OLX.ro, premiile acordate în cadrul campaniei cu siguranta vor face viața mai frumoasă norocoșilor câștigători”, menționează Cristina Gheorghițoiu, Business Manager OLX.ro.

Anunțurile postate de utilizatori pe perioada campaniei Marea Pomoție pot fi adăugate de persoane fizice în orice categorie a site-ului OLX.ro. Cu peste 700.000 de oferte noi în fiecare lună, OLX.ro este în prezent platforma cu cele mai multe anunțuri gratuite, depășind pragul de 2.400.000.

Pentru mai multe informații despre campanie, cât și pentru vizualizarea întregului regulament de concurs, puteți accesa pagina: olx.ro/mareapromotie. Campania a fost realizată împreună cu agenția The Geeks.

Bucuresti, 05.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *