metalshow

OLX.ro isi mareste echipa

Șase noi locuri de muncă sunt deschise în departamentele marketing, vânzări și resurse umane

Lansată oficial în România în 2010 sub titulatura Mercador.ro, platforma de anunțuri OLX.ro a devenit în scurt timp liderul pieței locale de anunțuri.

Cu peste 40 de specialiști ce lucrează în momentul de față în departamente precum suport clienți, marketing și business development, OLX.ro urmărește dezvoltarea afacerii și mărirea echipei cu încă șase noi specialiști.

“Căutăm colegi cu o foarte bună înțelegere a mediului digital și, în mod special, a pieței de anunțuri și comerț electronic. Bineînteles, expertiza în domenii precum imobiliare și auto reprezintă o componentă importantă. Departamentele pe care le extindem sunt marketing și comunicare, vânzări și resurse umane. Iar cum platforma OLX.ro este în continuă dezvoltare, in departamentul de Customer Support ne împrospătam constant forțele cu oameni pe cât de orientați spre soluții, pe atât de empatici și dornici să îi ajute pe cei care folosesc serviciile noastre.” menționează Aida Ionescu, Marketing Manager OLX.ro.

Pe lângă beneficiile standard, compania oferă angajaților programe de dezvoltare și perfecționare personalizate și mai ales multe oportunități de relaționare și împărtășire a experienței de lucru alături de colegi din intreaga lume.

“Ca parte a unui grup internațional, prezent în peste 106 țări, avem mai mult de 1.000 de angajați în toată lumea. Este excepțional să poți învăța și împărtăși experiențe profesionale într-un mediu atât de variat.“ continuă Aida Ionescu.

Cele șase posturi disponibile în prezent sunt:
1. Advertising Traffic Manager
2. Cars Category Manager
3. HR Manager Romania
4. Real Estate Category Manager
5. Real Estate Sales Consultant
6. Senior Marketing Specialist

Descriile detaliate ale pozițiior deschise și aplicațiile se pot trimite până la finalul anului prin accesarea site-ului www.joinolx.com.

Bucuresti, 02.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *