free download 78 travel guides written by experts

Oliver Heldens x Becky Hill – “Gecko (Overdrive)”

"Gecko (Overdrive)" este cel mai nou hit in Beatport ce a ajuns pana pe pozitia a-2-a, o piesa semnata de tanarul producator de muzica olandez Oliver Heldens. Piesa este scrisa si interpretata de Becky Hill, o voce spectaculoasa ce l-a facut pe celebrul Zane Lowe de la BBC Radio 1 sa declare despre aceasta ca este "cea mai fierbinte inregistrare din lume".

Oliver a semnat la 17 ani primul sau contract cu Spinnin’ Records, cea mai mare casa de discuri din industria dance. Stilul sau profund tehnic cu elemente din zona deep house l-au facut usor de recunoscut de catre ascultatori si critica muzicala.

Anul acesta a mai lansat un remix la piesa “Feel Good” a lui Robin Thicke si altul pentru “Animals” – Martin Garrix, primite de asemenea cu entuziasm.

Clipul piesei a fost regizat de catre Kidshow (Andrei Schwartz si Sam Jones, produs de Sara’o Bery). In aceasta ne este aratat cum este sarbatorita aniversarea unei casatorii de catre parintii unei tinere fete. Deznodamantul va reusi sa va lase muti de uimire.

Bucuresti, 03.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *