free download 78 travel guides written by experts

“Olimpiada economisirii-creditarii”, o initiativa BCR Banca pentru Locuinte

care se bucură de succes

·    Campania de lansare BCR Banca pentru Locuinţe a adunat mii de oameni in cele 7 orase unde s-a desfasurat

 “Olimpiada economisirii-creditarii”, competitia care face parte din campania de lansare a BCR Banca pentru Locuinţe la nivelul intregii tari, s-a incheiat cu victoria oraşului Constanţa care a triumfat în urma „crâncenei bătălii de renovare”, si care a avut cei mai multi locuitori implicati. Desfăşurat pe parcursul unei întregi săptămâni, Olimpiada s-a încheiat sâmbătă seara cu petrecerea de casă nouă, udată, în fiecare oraş în care s-a desfăşurat, cu şampanie şi muzică bună.

“Olimpiada economisirii-creditarii”, care s-a desfăşurat sub sloganul „Tu economisesti, noi te creditam!” a presupus un principiu simplu şi anume: Casa ta poate fi renovată în cel mai scurt timp, iar pentru asta iti vine in ajutor BCR Banca pentru Locuinţe.

Puternic mediatizat, concursul a presupus competiţia între marile centre din ţară, Bucureşti, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara şi Craiova şi s-a desfăşurat în spaţiu public, bucurându-se de o mare rata de participare din randul populatiei. Atât interactivitatea, cât şi implicarea activ emoţională şi spiritul competiţional au atras un interes crescut în rândul participanţilor, care au dorit să afle mai multe informaţii despre posibilitatea de contractare a unui credit pentru locuinţă.

Reprezentantii bancii şi jurnaliştii au fost cei care au demarat lucrările de renovare, lor alăturându-li-se zeci de participanţi la eveniment. Întreţinut permanent prin transmisii live, reportaje şi interviuri cu cei care au pus bazele renovării, spiritul competiţional si participarea numeroasa a locuitorilor au adus laurii gloriei oraşului Constanţa .

Asa cum a anuntat in momentul lansarii „Olimpiadei economisirii-creditarii”, BCR Banca pentru Locuinţe va sprijini comunitatea locala din Constanţa printr-o finanţare in valoare de 50.000 RON, pentru amenajarea unui spatiu de joaca pentru copii. Totodata, fiecare dintre celelalte şase oraşe participante la Olimpiada BCR Banca pentru Locuinţe va beneficia din partea bancii de cate o finantare in valoare de 25.000 RON pentru aceleasi scopuri.

Atat numarul mare al locuitorilor care s-au implicat si au participat la acest eveniment organizat de BCR Banca pentru Locuinţe, cat mai ales numărul celor care au şi semnat deja un contract cu BCR Banca pentru Locuinţe cu aceasta ocazie, au fost neaşteptat de mari, ceea ce demonstrează necesitatea implementării unor programe de creditare uşor de obţinut în rândul populaţiei.
 
Evenimentul a adus în atenţia publicului cele mai avantajoase oferte de creditare şi cele mai noi servicii financiar-bancare oferite în sprijinul celor care au nevoie de un suport material pentru renovarea locuinţei.

Toate cele trei produse oferite de BCR Banca pentru Locuinţe – Locuinţe PLUS, Economii PLUS si Locuinţe IMEDIAT, au dobanzi fixe atat la economisire cat si la creditare. Prima de la stat si celelalte facilitati ofera un randament efectiv al economisirii de pana la 11,2 % pe an, mai bun chiar decat dobanzile la depozitele “clasice”. Sumele economisite de clienti intra sub incidenta reglementarilor Fondului de garantare a depozitelor din sistemul bancar.

In acelasi timp, clientii beneficiaza de dobanzi mici la credite: 5%/an pentru Locuinţe PLUS si Economii PLUS si 6%/an pentru Locuinţe IMEDIAT.
Perioada minima de economisire este de 18 luni iar durata maxima de rambursare a creditului este de 88 luni.

Bucuresti, 06.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *