free download 78 travel guides written by experts

Oktal.ro intampina perioada Sarbatorilor de iarna cu o oferta bogata de variante de creditare,

cu rate fara dobanda

Oktal.ro, magazinul online de IT&C şi electrocasnice cu cea mai mare experienţă pe piaţa românească de comerţ electronic, oferă clienţilor săi acces la unele dintre cele mai populare variante de creditare, pentru cumpărături online rapide, în rate cu 0% dobândă. Mereu flexibil pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor, Oktal.ro îşi extinde şi îmbunătăţeşte continuu opţiunile şi facilităţile puse la dispoziţie acestora.

Alături de parteneri ce oferă finanţare în condiţii de piaţă foarte bune, Oktal.ro îşi propune să ofere clienţilor o experienţă de shopping online cât mai plăcută, mai ales în contextul în care Sărbătorile de iarnă se apropie. "Această perioadă din an înseamnă pentru toţi cadouri – pentru cei dragi, dar şi pentru plăcerea proprie. Oktal.ro este alături de cei care doresc finanţare rapidă în condiţii foarte bune şi permite plata în rate fără dobândă, în condiţiile din ofertele partenerilor noştri", explică reprezentanţii Oktal.ro.

Credit Europe Bank (prin CardAvantaj), BRD Finance, Banca Transilvania (prin programul Star BT), Garanti Bank (prin Bonus Card) şi Cetelem sunt partenerii financiari care le permit clienţilor Oktal.ro să cumpere online toate produsele dorite. Astfel, produsele de pe Oktal.ro sunt comandate şi primite rapid, în timp ce plata se face în rate fără dobândă, conform termenilor şi condiţiilor expuse de fiecare partener. Informaţiile complete, extrem de transparente, sunt expuse atât pe site-urile partenerilor, cât şi într-o secţiune dedicată de pe Oktal.ro, pentru o informare cât mai corectă.

Prin CardAvantaj, clienţii Credit Europe Bank pot plăti rapid şi sigur pe Oktal.ro şi pot beneficia de până la 10 rate fără dobândă. Cardurile Visa şi MasterCard cu brandul CardAvantaj sunt printre cele mai populare carduri de credit din România, înregistrând un succes impresionant încă de la lansare, datorită facilităţilor de plată şi numărului mare de parteneri comerciali online şi offline.

BRD Finance permite plata în 12 rate cu 0% dobândă, oferta fiind dedicată magazinelor online partenere.

Până la 15 ianuarie 2013, folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT clienţii beneficiază de 8 rate fără dobândă pentru toate cumpărăturile făcute la Oktal.ro. Sunt incluse în program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary şi Visa Platinum.

Oktal.ro este partener Bonus Card, astfel că toţi deţinătorii acestui card de la Garanti Bank pot face cumpărături în magazinul online, cu plată în 6 rate fără dobândă. Bonus Card oferă posesorilor săi un program complex de avantaje, pornind de la rate fără dobândă şi până la bonusuri ce se acumulează pe card, alături de perioada de graţie de până la 50 de zile.

Şi Cetelem are o ofertă dedicată clienţilor Oktal.ro – credit oferit rapid, cu 0% dobândă, acordat 100% online, în lei, costurile fiind fixe şi clar expuse încă din momentul solicitării creditului. Detalii complete despre modalitatea de cumpărare cu credit Cetelem pot fi accesate chiar pe www.oktal.ro. Sistemul este cu atât mai util celor care nu vor un card de credit, ci doar un credit accesat rapid, direct pe internet, în momentul cumpărării produselor dorite.

Oktal.ro garantează satisfacţia prin promisiunea de returnare a banilor în cazul în care clientul, în maxim 30 de zile de la achiziţie, doreşte să returneze un laptop sau netbook, nemulţumit de preformanţele acestuia – proces rapid şi uşor, fără penalităţi şi fără necesitatea invocării unui motiv.

De asemenea, Oktal.ro oferă "E-Service", un program complet gratuit care îi ajută pe clienţi să economisească timp şi bani. În perioada de garanţie a produselor, clienţii Oktal.ro pot completa online un formular, în cazul apariţiei unei probleme. Ulterior, un operator de service va prelua solicitarea şi va contacta telefonic sau prin e-mail clientul. Preluarea produsului defect va fi făcută de către un curier trimis şi plătit de Oktal.ro, iar returnarea produsului la client va fi făcută în aceleaşi condiţii favorabile pentru client.

Oktal.ro este un magazin online cu profil IT&C şi membru fondator al Asociaţiei Române a Magazinelor Online (ARMO). Magazinul este administrat de Elka-Oktal Group, companie cu o experienţă de peste 15 ani în comercializarea calculatoarelor şi a componentelor PC şi unul din cei mai longevivi furnizori de pe piaţa IT din România.

Bucuresti, 17.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *