free download 78 travel guides written by experts

OKI numeste un nou distribuitor pentru piata din Romania: RHS Company

Prin acest parteneriat, OKI Printing Solutions vizează creșterea cotei de piață deținute în România și facilitarea accesului la cele mai moderne soluții japoneze de printing

OKI Printing Solutions, unul dintre liderii pieței de soluții de telecomunicații, prezent în 120 de țări, va fi reprezentat pe piața din România prin rețeaua de distribuție a RHS Company, începând cu luna iunie a acestui an.
   
Prezentă în România de peste un deceniu, OKI Printing Solutions își propune consolidarea poziției deținute pe piața locală, precum și creșterea nivelului de notorietate a brandului OKI, în rândul publicului ţintă, B2B. În acest scop, compania se axează pe dezvoltarea unei rețele de distribuție puternice și stabile.

”În ultimii ani, OKI a fost prezentă în special pe segmentul corporate, adresat exclusiv companiilor, de aceea aveam nevoie de un partener stabil și de încredere, cu experiență și cunoștințe vizavi de piața canalelor de distribuție. Un astfel de partener, care beneficiază și de o rețea de distribuție extinsă la nivel național, va asigura promovarea și livrarea produselor noastre în cele mai importante centre de business, la nivelul întregii țări. Piața specializată din România este în plină dezvoltare, de aceea plănuim să investim mai mult în canalele noastre de distribuție, pentru a facilita intrarea produselor noastre pe piețele din întreaga țară”, a declarat Wojciech Puchalski, General Manager CEE Export dept. al OKI Printing Solutions.

RHS Company este un furnizor român de componente, accesorii și sisteme IT, cu reprezentanțe în București și în alte zece orașe importante din România, asigurând astfel accesul facil al companiilor din întreaga țară la soluțiile profesionale de printing oferite de OKI. În plus, RHS este membru al Asociației Producătorilor și Distribuitorilor de Echipamente de Tehnologia Informației și Comunicațiilor (APDETIC).

”Compania noastră distribuie cele mai importante și apreciate mărci la nivel global, din acest motiv ne bucurăm să adăugăm produsele OKI portofoliului nostru, deoarece dorim să oferim în permanență clienților noștri cele mai moderne și eficiente soluții pentru afacerea lor. OKI este un brand de top care utilizează cea mai înaltă tehnologie japoneză pentru dezvoltarea produselor sale însă, din păcate, este încă prea puțin cunoscut în România. Sunt încrezător că, prin acest parteneriat, tot mai multe companii românești vor fi informate cu privire la produsele marca OKI”, afirmă Adorian Demeter, RHS Company.

Pentru OKI Printing Solutions, RHS Company distribuie o gamă completă de imprimante laser monocrom și color, precum și imprimante matriceale.

OKI Printing Solutions este una dintre cele mai importante companii business-to-business la nivel mondial, dedicată dezvoltării produselor profesioniste de in-house printing, a soluțiilor și aplicațiilor menite să contribuie la eficientizarea afacerilor unei companii.

OKI Printing Solutions este unul dintre liderii pieței de soluții de printing din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (zona EMEA), atât ca valoare cât și ca număr de produse distribuite. Portofoliul de produse al grupului cuprinde șase domenii: imprimante alb-negru și color, multifuncționale cu funcții de printare, copiere, scanare și fax, precum și imprimante Serial Dot Matrix, aparate fax și imprimante specializate pentru liniile de producție și punctele de vânzare.

Fondat în 1990, grupul destinat regiunii EMEA are peste 1.200 de angajați și este compus din 21 de centre de producție și reprezentanțe, fiind prezent în 60 de state din regiune. Cifra de afaceri a companiei, pentru zona EMEA, este de 102 miliarde yeni (2007), reprezentând 54.3% din cifra de afaceri înregistrată de OKI Printing Solutions la nivel global.    

OKI Printing Solutions este numele de marcă a OKI Data Corporation, subsidiară a companiei OKI Electric Industry Co. Ltd, cu sediul în Tokyo și care a fost înființată în 1881, devenind primul furnizor de servicii de telecomunicații din Japonia.

Bucuresti, 18.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *