free download 78 travel guides written by experts

Okazii.ro lanseaza prima carte scrisa pe Facebook in Romania

Okazii.ro, cel mai mare site de comerț online din România, lansează joi, 24 februarie 2011, prima carte scrisă pe Facebook în România. Cartea este cel mai mare ghid de agățat scris vreodată si are 1221 de autori, toți fiind prieteni Okazii în rețeaua de socializare Facebook.

Intitulată „Dragostea durează 8 secunde (cât să spui cel mai tare text de agățat)”, cartea include ilustrații semnate de caricaturistul român Fabri Ioan Dorin. Volumul păstrează nota amuzantă a titlului și caricaturilor, în spiritul ludic prezent în paginile Facebook.

Evenimentul de lansare va avea loc în București, în data de 24 februarie a.c., ora 20.00, la Embassy Hanul cu Tei din strada Lipscani nr. 63-65. La evenimentul de lansare vor fi prezenți reprezentanții Okazii și prietenii lor de pe Facebook, autori ai cărții, precum și personalități din online și new media. Invitați la lansare, dr. Cristian Andrei și Mirela Zivari vor răspunde întrebărilor despre psihologia cuplului în epoca rețelelor de socializare.

„Cartea aceasta s-a născut pe Facebook. Ea este un ghid practic, nu un tratat cu teorii. Prietenii Okazii.ro au scris un manual de agățat pentru bărbați și femei care vor mai întâi dragoste și mai apoi filosofie”, spune Raluca Berceanu, Behavioral Analysis Socialite la Okazii.ro. „Dacă Beigbeder a scris o carte despre dragostea care durează 3 ani, iată că Okazii și prietenii demonstrează că începutul ei e o chestiune de maxim 8 secunde, în care totul e să fii memorabil. Prima carte scrisă pe Facebook în România trebuia să fie legată de iubire și nu este de mirare faptul că lansarea cărții are loc chiar în seara de Dragobete”, adaugă Raluca Berceanu.

În numai 10 zile la începutul lunii februarie, 1221 de prieteni Okazii au scris tot atâtea replici de agățat în cartea-concurs de pe Facebook. Unul dintre autorii cărții a fost desemnat, prin tragere la sorți, câștigător al unei excursii romantice la Paris. El va fi prezent la lansare pentru a-i fi decernat premiul și va vorbi despre replica de agățat pe care a scris-o în carte.

Okazii.ro este cel mai mare site de comerț online din România. Cu 2,7 milioane de vizitatori unici lunar și peste 1 milion de produse disponibile pe site în orice moment, Okazii se poziționează drept cea mai bună destinație de shopping inteligent. Proiectul inițiat pe Facebook este una din componentele unei inițiative holistice de comunicare Okazii.ro. Partenerii acestui proiect sunt KissFM, Cosmoprint, SwissPlan.biz și Embassy Hanul cu Tei.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *